Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Comunicat oficial CS SENZOR TEAM

duminică, 16 februarie 2014
CS SENZOR TEAM este un club care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totusi, pentru cei aflati la inceput de drum, este bine de stiut ca este unul dintre cele mai vechi cluburi din Romania. Clubul este de 4 ori campion national (2005, 2006, 2007 si 2008), iar in 2007 vicecampion mondial la CM din Serbia. De asemenea, CS Senzor prin echipa Andrei Vladeanu - Vladut Mateianu a adus Romaniei o medalie de bronz la individual, precum si una de argint pe echipe, la Campionatul Mondial din Portugalia, in 2004.
 
 
 
Fondatorii clubului Senzor au fost Andrei Vladeanu, Vladut Mateianu si Costin Popescu. Din club au facut parte de-a lungul timpului multe nume sonore din pescuitul autohton: Maestrul Cornel Rosioru, Cristian Mitrea, Cornel Iacob, Ciprian Ene, Silviu Florescu, Sorin Rudeanu, Bogdan Guguianu, Bogdan Dragan, Nicolae Marin, etc.
 
 
 
 
 
Acum, noul Consiliu Director al clubului CS Senzor Team este alcatuit din alti pescari de competitie: Dan Mitranescu, Vladut Mateianu, Adrian Visan, George Slave, Alexandru Mihai, Claudiu Popa si Razvan Cristi. Primul Membru Onorific al clubului nostru este dl. Dan Bittman, celebru solist al trupei Holograf si un mare fan al clubului Senzor. De asemenea, balta Sulimanu va fi noua casa a CS Senzor Team. Vom reveni in cateva zile cu mai multe informatii despre acest subiect.
 
 
 
CS Senzor Team a fost intotdeauna un club de elita, de aceea si accederea in club a fost prohibitiva, in ultimii ani clubul neacceptand noi membrii. Din 2014, lucrurile s-au schimbat, cei care se simt mandri sa ne fie alaturi, dar si cei care isi doresc performante sportive  (nu doar in competitii) sunt invitati sa completeze formularul (click aici pentru formular) si sa-l trimita la una dintre adresele de mail:
 
adrianvis@gmail.com - Adrian Visan - Presedinte CS SENZOR TEAM
vladutmateianu@yahoo.com - Vladut Mateianu - Presedinte onorific CS SENZOR TEAM
 
Membrii clubului nostru vor beneficia de sfaturile si indrumarile pescarilor cu experienta din lot, iar drumul catre campionatele nationale le va fi deschis de catre antrenorul lotului, Dan Mitranescu, acesta urmand sa selecteze in fiecare an componentii lotului, in urma rezultatelor obtinute de acestia in competitiile private, cat si la antrenamentele ce se vor desfasura in cadrul clubului. Aici vrem sa venim cu o noutate fata de alte cluburi de pescuit la crap din Romania, si anuntam un lucru inedit: Incercam chiar din acest an sa avem doua loturi de pescari inscrise la Campionatul National: un lot din partea CS Senzor Team si alt lot din partea clubului CS Senior Crap, un fel de “pepiniera” a clubului Senzor Team.
 
De asemenea, clubul nostru este in cautarea de tinere talente, copiii talentati (pana in 16 ani) beneficiaza de suport atat moral, cat si financiar din partea clubului, pentru formarea de grupe la nivel de copii si juniori. Acestia vor fi scutiti de taxa de aderare sau de cotizatii anuale si vor beneficia si de alte avantaje pe plan sportiv. Alte aspecte legate de cerintele noastre le vom discuta pe email, telefonic sau la prima sedinta de aderare, care va avea loc pe data de 22 martie 2014.
 
Membrii clubului nostru beneficiaza de apreciere si respect din partea majoritatii firmelor specializate in comertul de pescuit sau productie de nada, precum si din partea multor administratori de lacuri celebre. Calitatea de membru al clubului Senzor Team este sinonima cu siguranta si respectul fata de peste si natura, de aceea membrii clubului vor beneficia de urmatoarele facilitati (pe baza cardului de membru):
 
REDUCERI MAGAZINE PESCUIT:
 
1. SENZOR DESIGN (Produse camping) - 10%
2. SENZOR MICROS (Accesorii crap) - 15%
4. Big Fish - 5%
5. FISELA - 5%
7. Doctor Fishing (Exclusiv Daiwa si Shimano) - 10%
 
REDUCERI PRODUCATORI DE NADA:
 
1. SENZOR PLANET - 20%
3. 4 CARP - 10%
4. BOGDAN DRAGAN - 15%
5. TATA NITU - 10%
6. RB BAITS (RADU BADICA) - 10%
 
REDUCERI BALTI DE PESCUIT:
 
1. BALTA SULIMANU - 20% (in timpul saptamanii LUNI-JOI - la pescuitul C&R si cazare)
2. BALTA SULIMANU - 10% (in weekend - VINERI-DUMINICA - la pescuitul C&R si cazare)
3. BALTA TANCABESTI - 10% (taxa pescuit, iar pretul pentru abonamentul anual 450 EURO)
5. BALTA GREACA - 50%
8. BALTA BALOTESTI FIENI - 20% (in timpul saptamanii LUNI-JOI - cazare+pescuit)
 
 
 
REDUCERI DIVERSE:
 
1. INSPECTIA TEHNICA PERIODICA - 10% - (STATIE ITP George Slave)
2. TIPOGRAFIA COLOR HOUSE - 10%
4. CONCURSURI ORGANIZATE DE CS SENZOR TEAM - 15% (reducere din taxa de participare).
 
Aceste liste sunt in continuare deschise si vor fi actualizate periodic, echipa noastra manageriala lucrand in permanenta asupra beneficiilor membrilor. Administratorii firmelor si lacurilor care doresc sa ne fie parteneri sunt rugati sa ne contacteze pe email.
 
Membrii clubului vor beneficia de minimum 2 concursuri anuale interne, precum si de o ceremonie de inchidere a sezonului cu masa festiva, unde vor fi premiati si recompensati pescarii care au adus cinste clubului prin rezultatele si actiunile lor, indiferent de natura.
 
Taxa de aderare in CS Senzor Team este de 200 lei, iar cotizatia anuala va fi de 250 lei.
 
 
 
Va asteptam alaturi de noi.
 
Consiliul Director CS SENZOR TEAM
16.02.2014
10 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii