Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cum alegem lanseta de nadire (spod)?

joi, 8 martie 2018
Fiind un fan al produselor Shimano, am fost foarte bucuros sa descopar ca lanseta de nadire Tribal Spod de 3,90 metri si 5 lb produsa de Shimano (cod T13500S) este un model cu care arunc foarte bine si care mi se se potriveste. De ce?
 
Shimano Tribal Spod 
Am precizat codul lansetei pentru ca Shimano produce in momentul de fata doua astfel de lansete de nadire din gama Tribal, insa care au caracteristici diferite. Ele au preturi apropiate, dar sunt lucrate cu alte materiale, iar diferenta dintre ele este data de acest aspect.
 
shimano tribal spod
 
Modelul pe care il recomand si imi place este Tribal Spod. Cealalta lanseta din seria Tribal se numeste Tribal TX Spod si are, conform catalogului Shimano, materiale mai putin performante. Din acest motiv, sfatul meu este sa alegeti Tribal Spod.
 
Unul dintre principalele aspecte care ne intereseaza la o lanseta de nadire este sa fie robusta si sa poata arunca greutati mari.
 
shimano tribal spod 
Daca ne uitam la specificatiile tehnice, vom vedea ca toate lansetele de nadire au un test de curbura care pleaca de la 4lb si poate ajunge la 5,5lb. Testul de curbura este un parametru al lansetei pe care il folosim ca indicator al puterii. La Shimano Tribal Spod, testul de curbura este de 5lb, ceea ce inseamna ca lanseta "duce" greutati mari fara probleme.
 
shimano spod claumar 
 
Fiind o lanseta de 3,90 metri cu actiune semirapida, Tribal Spod poate atinge distante foarte mari, daca este incarcata la nivelul ei optim. Nu este insa o lanseta dura. Aruncatorii de nivel mediu o pot folosi si ei. Shimano ofera posibilitatea testarii lansetelor prin evenimentele pe care le organizeaza. Daca aveti ocazia, testati acest Spod de 3,90metri / 5lb si sunt convins ca veti fi incantati de el.
 
Claumar Pescar 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 9 martie 2018 05:25

    valter barbu : Anaconda x-covery iii are intre 6,5-7,5 lb,deci exista spoduri si mai tapene,ca test de curbura.