Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cum sa atingi distante mai mari? Iata o mulineta pentru long casting.

joi, 15 noiembrie 2018
mulineta dam quick sls
 
Noul varf de gama al renumitului producator de mulinete DAM, in sectiunea pescuit la distanta, se traduce prin noua SLS 570 FS.
 
mulineta dam sls 
O mulineta construita, din punct de vedere vizual, cu foarte mult bun gust, cei de la DAM imbinand nuanta de gri inchis cu carbonul si rezultand o imagine greu de scos din minte.
 
Corpul mulinetei a fost redus la maximum, lasand loc tamburului, unul supradimensionat, cu o capacitate foarte mare de incarcare, perfect pentru pescuitul crapului si pentru aruncari la distante mari.
 
mulineta crap sls 
Angrenajul a fost conceput pentru a avea o oscilatie in timpul mulinarii, aproape insesizabila, facand astfel folosirea ei o adevarata placere, dar si bobinarea firului in spire aproape paralele, facilitand astfel long castingul.
  
mulineta crap dam 
Mulineta DAM Quick SLS 570 FS este prevazuta cu 4+1 rulmenti din otel inoxidabil, carcasa din ABS-grafit, rezistenta la socuri, sistem de blocare al rotorului pentru un singur sens, sistem de evitare al incurcarii firului la rotor - antitwist sistem, pick-up de dimensiune marita, frana cu reglaj micrometric, suruburi din otel inoxidabil, maner ergodinamic al manivelei din EVA.
Recupereaza 99,9 cm de fir la o singur  tur de manivela.
 
mimteam black friday 
Acest model se gaseste pe rafturile tuturor magazinelor partenere Mimteam, iar zilele acestea puteti profita de o super reducere de pret.
Promotiile nu se opresc aici, vezi mai multe oferte pe magazinul online Mimteam.ro:
 
 
Crapmania.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.