Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cum sa-ti alegi avertizorii?

luni, 1 septembrie 2014
De-a lungul timpului am avut ocazia sa testez articole de pescuit de toate felurile: si mai bune si mai putin bune. De curand insa, am avut placerea de a testa un set de avertizori Senzora 7, de la Prologic, si am ramas impresionat de multitudinea de functii pe care le au si de design-ul simplist, dar totodata placut ochiului.
 
 
 
Am folosit setul de 4 avertizori cu statie timp de 3 partide a cate 4 zile, timp in care am descoperit urmatoarele functii:
 
- reglaj step-by-step pentru volum, ton si sensitivitate;
- 100% rezistenti la apa si la toate intemperiile meteorologice pe care le-am intampinat;
- beneficiaza de modul de noapte, avand optiunea de aprindere a unui led ce poate sta aprins toata noaptea, avand un consum minuscul si care nu afecteaza durata de viata a bateriei;
- au incorporate iesiri pentru mufa de tip jack, pentru a putea conecta swingere luminoase;
- functie de Silent;
- functionalitatea avertizorilor este bazata pe cate o baterie de 9v, avand o durata lunga de viata.
 
Brandul Prologic mi-a inspirit intotdeauna incredere, pozitionandu-se pe un loc fruntas, atat in preferintele mele cat si ale multor altor pescari de competitie.
 
 
 
In magazinul Famous Fishing Brands la orice pachet rod pod KKarp, insotit de setul de avertizori Prologic Senzora 7 beneficiati de un discount de 15%.
 
Claudiu "Claumar" Popa
 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 1 septembrie 2014 18:36

    Silviu Cojocaru : Ia vezi Fishtron q 7 ce parere ai la aceiasi bani doar ca nu se gasesc la noi au raza de actiune de 900 m la centralina.

  • luni, 1 septembrie 2014 20:35

    bogdan mocanu : Fishtron q7 sau jrc dsi sunt identici si facuti in aceeasi fabrica....doar numele difera...si se gasesc si in romania.

  • marți, 2 septembrie 2014 09:26

    Albert . : pai...io vad reclama la Prologic si-un rodpod oarecare nicidecum ceva informatii despre cum sa-ti alegi avertizorii:))) Titlurile gen gandu, sport.ro, realitatea, etc stikes again. Way to go, crapmania:))

  • miercuri, 3 septembrie 2014 07:39

    florin alin : asta e reclama la magazinul claumar si la avertizorii prologic.....nicidecum sfaturi cum sa-ti alegi avertizorii!!!!

  • miercuri, 3 septembrie 2014 13:05

    Florin Coacaza : io am avut si am fost foarte multumit, insa am trecut la Delkim

  • miercuri, 3 septembrie 2014 19:31

    Jugaru Cristian : Cum imi aleg avertizorii ? :| NU am inteles nimic din articolul asta...

  • miercuri, 3 septembrie 2014 19:49

    Viorel Mateianu : Poate Claudiu vrea doar sa puna o intrebare, cine stie sa-i dea un raspuns ? Care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba avertizorii ideali? In afara sa fie moca .. :))

  • miercuri, 3 septembrie 2014 20:03

    Viorel Mateianu : Oricum articolul a fost plasat inca de la inceput in categoria Recomandari, deci nu Tehnica.