Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce este Shimano Big Baitrunner CI4+ LC cea mai populara mulineta de pe piata?

marți, 27 august 2019
In pescuitul la crap, reputatia mulinetelor Shimano Big Baitrunner este legendara.​ ​Modelele Big Baitrunner si Medium Baitrunner XTB Ci4+ Longcast, aparute in 2018, inlocuiesc seria Baitrunner Ci4+ XTR-A Longcast. ​Sunt cele mai performante mulinete Shimano cu baitrunner si tambur long cast.
 
shimano bblc 
Utilizarea materialului CI4+ a facut ca noul model Big Baitrunner sa fie unul foarte usor, dar in acelasi timp compact, fiind practic mulineta ideala pentru lansarile la mare distanta cand suntem nevoiti sa imprimam o viteza mai mare intregului ansamblu. Mulineta este echipata cu angrenaje Hagane Gearing, tehnologie One-Piece Bail, tambur long cast, usor si rezistent din aliaj CI4+, sistem de infasurare a firului "X-SHIP" si un sistem baitrunner incorporat.
 
shimano bblc 
Manerul din aluminiu forjat la rece si cei 7 (6+1) rulmenti inoxidabili S A-RB, sistemul X-Protect ce garanteaza protectia partilor interioare impotriva patrunderii a apei si murdariei, plus frana rapida de tip "Hi Speed Drag" care faciliteaza o ajustare rapida, doar printr-o jumatate de rotatie a fluturelui frontal completeaza perfect dotarille de top ale noii mulinete Shimano Baitrunner CI4+.
  
Medium Baitrunner CI4+ 5500 XTB-LC se echilibreaza excelent cu lansete mai usoare de 2.75 sau 3 lbs, fiind recomandata pentru un pescuit din barca cat si de pe mal, acolo unde distanta recomandata de lansare este de 120m.
 
Big Baitrunner CI4+ 14000 XTB-LC se echilibreaza excelent cu lansete mai grele de 3.50 sau 3.75 lbs, fiind recomandata pentru pescuitul plantat sau de pe mal, acolo unde distanta recomandata de lansare este de peste 150m.
 
pescuit la crap 
Mulineta Medium Baitrunner 5500 XTB-LC vine la pachet impreuna cu doua perechi de reductii de 3500 + doua perechi de reductii de 4500. Aceste reductii sunt compatibile cu modelele de mulinte Shimano: Ultegra CI4+ 5500 XSC/XTD, Medium Baitrunner LC 5500 XTB, Ultegra 5500 XSD/XTD.
 
Mulineta Big Baitrunner 14000 XTB-LC vine la pachet impreuna cu doua perechi de reductii de 3500 + o pereche de reductii de 10000. Aceste reductii sunt compatibile cu modelele de mulinte Shimano: Speedcast Big Pit Reel 14000 XSC/XTC, Big Baitrunner LC 14000 XTB, Ultegra 14000 XSD/XTD.
 
mulineta shimano 
Preturi:
Big Baitrunner XTB Ci4+ Longcast - 10​6​9 lei
Medium Baitrunner XTB Ci4+ Longcast - 10​6​9 lei
 
Foto: Shimano Romania
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.