Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce sa alegi lanseta XS1 Intensity de la Shimano?

luni, 16 octombrie 2017
lanseta xs1 intensity
 
Lanseta Shimano Tribal XS1 Intensity are unul dintre cele mai subtiri blancuri cu aspect de fagure de pe piata, precum si o finisare de exceptie. Diametrul si greutatea reduse sunt ajutate de o tesatura 3K integrată, ce sporeste rezistenta in aruncare si in lupta cu pestele.
 
inel plecare tribal xs1 intensity 
Tribal XS1 Intensity a fost special proiectata pentru aruncari precise la mare distanta, pentru pescuitul pestilor mari in ape deschise si de mare suprafata. Inelul de pornire de 50mm, mandrina speciala de tip DPS de 18mm recomanda aceasta lanseta tuturor pescarilor de crap pretentiosi. Inelul de varf de 16mm este de tipul anti-tangle si elimina riscul ca firul sa se rasuceasca.
 
mandrina shimano xs1 intensity 
Testul de curbura pentru XS1 este de 3,75 lb, fiind o lanseta semirapida ce se incarca usor, fara sa necesite o forta deosebita sau o tehnica speciala. Greutatea totala este de doar 420 grame.
 
vladut mateianu shimano
 
Vladut Mateianu, dublu vicecampion mondial la pescuit crap si managerul lotului Senzor la campionatele nationale foloseste XS1 in toate concursurile la care participa: "Am ales sa folosesc aceasta lanseta pentru ca intr-o competitie ai nevoie sa atingi distante extreme, iar cu XS1 acest lucru este realizabil. Drillul este o placere, iar lanseta poate compensa greselile pescarului. De asemenea, poate atinge distante considerabile si in mana unui pescar incepator, deoarece natura blancului este de asa fel sa corecteze lanseurile."
 
Shimano XS1 Intensity 13'' 3,75 lb este disponibila in toate magazinele autorizate Normark Romania la pretul de 999 lei.
 
Crapmania.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.