Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce sa cumperi de la Big Fish?

luni, 22 august 2016
best price big fish 
Big Fish doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune preturi! Se intampla uneori sa nu avem preturile actualizate, dar intentia celei mai bune oferte ramane.
 
Pe scurt, daca gasiti in alta parte un pret mai bun pentru produsul pe care doriti sa-l achizitionati, nu trebuie decat sa ne trimiteti link-ul cu produsul respectiv si noi va oferim acelasi pret si o reducere suplimentara de -5% ca apreciere pentru ca ne ajutati sa fim cei mai buni. 
 
Nota: Produsul indicat trebuie sa fie in stocul magazinului care afiseaza un pret mai bun decat al nostru. Magazinul respectiv trebuie sa ofere acces la stocuri pentru o verificare facila. In caz contrar, oferta nu poate fi luata in calcul.
 
Aceasta oferta nu este valabila pentru produse care au pretul redus deja sau care fac obiectul altor campanii promotionale.
 
transport gratuit big fish 
Clientii site-ului http://www.bigfish.ro beneficiaza de: 
 
* Transport GRATUIT pentru comenzile online mai mari de 190 de lei.
* 4,5 lei taxa transport pentru comenzile mai mici de 190 de lei.
 
parcare gratuita big fish 
Big Fish ofera clientilor care doresc sa viziteze magazinul din str Aurel Vlaicu, nr 126, sector 2, Bucuresti doua noi facilitati:
 
* Programul extins de lucru de la 10:00 la 19:00. Datorita aglomeratiei din trafic dupa ora 17:00, multi clienti ne-au solicitat prelungirea programului pentru a putea ajunge la magazin.
* Locuri de parcare vis a vis de magazin. Accesul in parcare este semnalizat pentru vizibilitate din strada si asiguram paza masinilor.
 
Din 2005, Big Fish distribuie articole de pescuit de cea mai buna calitate pentru cele mai populare stiluri: pescuit crap, pescuit la feeder, pescuit stationar, pescuit rapitori (spinning). Oferim o gama variata de lansete, mulinete, avertizori, corturi, fire de pescuit, produse de camping, carlige de pescuit, accesorii monturi, voblere, plastice moi, carlige jig, momitoare feeder, vergi, nade pescuit, momeli etc.
 
 
 
Mai multe detalii pe http://www.bigfish.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.