Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce saculet solubil? Cand il folosim si unde?

vineri, 7 iulie 2017
Aparitia saculetului solubil a fost o revelatie pentru pescuitul modern. Folosesc saci solubili atat la pescuitul plantat cat si la cel „aruncat din mana”.
 
saculeti solubili 
In afara de nadirea cu cobra sau cu racheta de nadire, folosesc intotdeauna saculeti solubili atasati carligului pentru a-mi spori atractivitatea. Daca pescuiesc la distante de pana in 120 metri fac saculetii ceva mai mari, pentru a face o nadire cat mai bogata. Cu cat creste distanta la care trebuie sa pescuiesc, cu atat scade si dimensiunea saculetului, ajungand de multe ori sa pescuiesc cu o bila de 16 mm la carlig si una doua boiliesuri sparte sau intregi tot de 16mm.
 
saculet crapmania 
In momentul de fata exista multe dip-uri care nu topesc sacul solubil si fac montura noastra mai apetisanta.
 
claudiu popa shimano 
Un alt avantaj in folosirea sacului solubil este acela ca ne ajuta sa avem o prezentare mai buna pe substrat, indiferent cum este acesta nisipos sau malos.
 
saculeti solubili crapmania
La pescuitul plantat folosesc de fiecare data un sac solubil de dimensiuni mai mari, de multe ori nemaifiind nevoie sa mai fac o nadire suplimentara cu scafa. Avantajul oferit este acela ca nada si montura ajung grupat pe fundul apei, indiferent de adancimea acesteia, altfel la adancimi mai mari ale apei nada s-ar rasfira pe o suprafata mai mare si ar ingreuna gasirea monturii de catre crap.
 
sac solubil 
Sacul solubil se poate incarca cu boilies-uri, pelete, cereale intregi sau sparte si poate fi dipuit cu dip-uri de diverse arome sau culori.
 
Pe piata exista o gama foarte variata de saculeti solubili la diferite preturi. 16 modele le puteti studia pe site-ul Claumar.
 
Fir intins! 
 
claumar pescar 
Claudiu "Claumar" Popa 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.