Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Early booking pentru pescari! Ce avantaje ai daca te inscrii in aceasta oferta?

marți, 16 ianuarie 2018
Ofertele early booking au fost adaptate si pentru piata de pescuit si asa cum le spune si numele, se rezerva cu mai mult timp in avans, asadar veti putea beneficia de un pret redus la produsele care va sunt pe plac. Pentru asta, 4Carp.ro a ajuns in 2018 la editia cu nr. 5 a acestui program de fidelizare a clientilor.
 
4carp early booking 
Ce inseamna Early Booking la 4Carp?
 
Oferta de Early Booking se refera la vanzarea in avans a unui numar limitat de pachete  cu boiliesuri de competitie cu preturi promotionale, mult mai mici fata de cele din sezonul de pescuit.
 
Pretul unui pachet este de 1000 de lei si este alcatuit din 25 de kilograme de boiliesuri de competitie, la alegere din gamele: Extasy, Magnum, Royal, Magnum Gold si Frankfurter Spicy. 
 
4carp boilies 
(in mod uzual un kilogram de boiliesuri din aceste game costa 55 de lei)
 
Pescarii interesati pot rezerva prin aceasta oferta un pachet promotional prin achitarea unui avans de 25% din valoare, iar pentru plata integrala in avans se aplica inca o extrareducere de 10%.
 
Clientii isi pot ridica produsele rezervate incepand cu data de 1 martie sau pe intreg sezonul 2018.
Comenzile se fac pe adresa de e-mail george@4carp.ro, cu subiectul Early Booking, in textul mesajului fiind obligatoriu sa treceti numele, prenumele si telefonul d-voastra, precum si gama de boilies din care sa fie alcatuit pachetul comandat.
 
Veti primi un email de confirmare, insotit de factura, contul de plata si detalii de contact.
Pentru mai multe informatii puteti apela nr. de telefon 0723 878 564 sau http://www.4carp.ro.
 
george alexandru 4carp 
George Alexandru
Manager 4Carp.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.