Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Esti pescar de crap, ai beneficii!

marți, 16 iunie 2015
 
Nica Aurel este pescar de crap si este managerul companiei KlimaPoint. Pentru ca ne aflam in plin sezon estival, iar mercurul termometrelor indica temperaturi foarte ridicate, utilizatorii site-ului Crapmania.ro beneficiaza de promotii pentru toate echipamentele de aer conditionat, service si reparatii.
 
 
Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV-AB Inverter 12.000 BTU este acum in promotie pe site-ul Klimapoint.ro, fiind redus de la 2349 lei la 1899 lei.
Poti cumpara acum acest produs beneficiind de un extra discount de 100 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa-l comanzi pe site-ul KlimaPoint si sa specifici ca esti utilizator Crapmania.ro. Pretul va fi de 1799 lei, iar montajul este inclus, in maxim 48 de ore.
De asemenea, aceeasi extra reducere se aplica si pentru modelul de 9000 BTU.
 
Tot pentru pescarii de crap de pe Crapmania.ro, magazinul KlimaPoint ofera discount 20% la service si reparatii echipamente de aer conditionat si 2% reducere la achizitia oricarui produs de pe site-ul Klimapoint.ro
 
Toate preturile afisate pe site includ si montajul. 
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 22 iunie 2015 11:32

    Sebastian Doncea : Buna ziua! Il cunosc pe Aurel si mi-a montat un aparat Daikin 12.000 si un GREE 12.000 BTU, foarte bine si frumos. Are cele mai bune preturi din piata!!!!

  • miercuri, 24 iunie 2015 10:20

    Zambalic Catalin : Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zambalic.catalin@gmail.com