Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fara PVA pescuitul e pustiu!

duminică, 22 noiembrie 2020

Andrei Vladeanu afirma ca nu poate concepe pescuitul la crap in absenta saculetilor solubili pe care ii foloseste in aproape toate situatiile intalnite pe malurile apelor. Pescarul si realizatorul F&H saluta aparitia unui nou produs autohton pe piata, PVA-ul de la Senzor...

saculeti solubili pescuit pva senzor

Dupa ce am folosit cateva sezoane saculetii solubili de la CPK, iata ca si Senzor a lansat pe piata un produs similar, iar acest lucru este demn de mentionat, cel putin din punctul meu de vedere. Sunt un fan declarat al suportilor solubili in pescuitul crapului, iar acest lucru poate l-ati remarcat in filmele sau articolele realizate de-a lungul anilor.

saculeti solubili pescuit pva senzor

Cele doua dimensiuni 25 si 35 mm acopera situatiile pe care le intalnesc. Daca PVA-ul subtire se preteaza la aruncari la distanta sau suport de prindere a boiliesurilor intregi, cel de 35 mm este recomandat in situatiile clasice, inclusiv in pescuitul amurului.

saculeti solubili pescuit pva senzor

Daca CPK ofera doua variante dpdv al timpului de dizovare - slow si fast - Senzor merge pe o singura varianta - 4 sezoane - evident un timp mediu de dizolvare, saculetii solubili fiind buni de folosit practic pe orice temperatura a apei.

andrei vladeanu pva senzor

Am sa testez acest produs la startul sezonului 2021, iar voi o sa-l puteti gasi pe piata inclusiv in magazinul de pescuit Fishing Mall sau pe fishingmall.ro.

saculeti solubili pescuit pva senzor

Andrei Vladeanu 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.