Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FishingMall incepe Luna Reducerilor! Ce surprize ii asteapta pe pescari?

sâmbătă, 9 noiembrie 2019
FishingMall, cel mai nou magazin online de pescuit din Romania, da startul campaniei de reduceri de iarna incepand de luni, 11 noiembrie si va dura pana pe 1 decembrie.
 
reduceri fishingmall 
FishingMall incepe Luna Reducerilor atat online, cat si in magazinul fizic situat in complexul Auchan Pallady, din Bucuresti.
 
Retailerul de articole de pescuit anunta reduceri la toate categoriile de produse, fiind deja anuntate discounturi consistente la marci premium precum Fox, Solar, PLine, Ridge Monkey, The One, Nash si altele.
 
Pentru a descoperi intreaga oferta pescarii sunt asteptati in magazin si pe site-ul Fishingmall.ro.
 
De amintit este si faptul ca toti clientii inregistrati si logati pe Fishingmall.ro beneficiaza de 5% extrareducere la finalizarea comenzii.
 
tombola fishingmall 
De asemenea, in perioada 5.11-5.12.2019, pe pagina de Facebook a magazinului puteti participa la Tombola lui Mos Craciun. Ceea ce trebuie sa faceti este sa dati like la postarea cu tombola, sa etichetati un prieten intr-un comentariu si sa distribuiti fotografia concursului. Puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre premiile prezentate in poza de mai sus.
 
fishingmall magazin online pescuit 
FishingMall.ro a fost lansat oficial in luna septembrie, la fix un an de la deschiderea magazinului fizic din Bulevardul Pallady. 
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.