Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Hypercast Neon Yellow - un fir monofilament extrem de vizibil ce te ajuta la aruncare.

marți, 25 iunie 2019
Cele mai populare fire monofilament printre pescarii de crap sunt cele vizibile si suple. Culoarea extrem de vizibila, de obicei verde sau galben fluorescent, este preferata de pescarii de competitie care au nevoie sa poata controla pestele si directia acestuia chiar si noaptea. Nu iti permiti sa faci greseli cand in joc este miza unui concurs.
 
select baits fir 
Supletea este un alt factor important pentru ca ajuta pescarul sa lanseze mai departe, lasand spirele firului sa iasa ''fluid'' prin inelele lansetei. Cativa metri in plus, sunt bineveniti si pot face diferenta intre a prinde zona unde se hraneste pestele sau sa admiri vecinii care o fac.
 
Prin urmare, firele monofilament in culori vii, de obicei verde sau galben fluorescent, si suple, au devenit ''best seller''. Dificultatea vine insa cand adaugi acestor doua caracteristici rezistenta la nod si ... un pret de vanzare cat mai mic. Degeaba ai trasatura daca nu poti duce drilul in siguranta pentru ca iti cedeaza nodul dintre fir si inaintas. Este valabil mai ales la diametrele scazute, acolo unde punctul de rezistenta este critic.
 
In conditii de utilizare frecventa, orice fir mono imbatraneste si se uzeaza, de aceea este important ca pretul de raft sa fie competitiv si pescarul sa il poata schimba cat mai des. Este atat in avantajul pescarului, cat si al producatorului, ca firul sa fie mereu proaspat si la nivelul optim al caracteristicilor initiale.
 
Mai sus am descris firul perfect, in viziunea majoritatii pescarilor de competitie. Am urmarit acest model al perfectiunii cand am cerut furnizorului sa proiecteze firul Select Baits HyperCast. Credem ca ne-am apropiat destul de mult de toate acest caracteristici.
 
select baits hypercast 
SPECIFICATII SELECT BAITS HYPERCAST:
 
- este un fir suplu, moale, fara memorie;
- recomandat pescarilor care cauta sa atinga distante extreme in aruncare;
- elongatie medie, cu un raport foarte bun pentru un fir suplu;
- rezistenta la nod, in special la diametrele scazute;
- culoare vizibila, galben fluo (neon yellow);
- are proprietatea deosebita de a conduce usor lumina lanternei pe timp de noapte;
- pret extrem de competitiv pentru cantitatea livrata;
- cantitate: 500m.
 
Pentru mai multe detalii si preturi consultati link-ul urmator:
 
 
fire pescuit 
Sursa: SelectBaits.com 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.