Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

5 idei de cadouri cu buget redus pentru pescari

marți, 28 noiembrie 2023

mos craciun pescar idei cadouri

Vrei sa le faci o bucurie prietenilor pescari, dar nu ai timp la dispozitie pentru plimbari prin magazine si nici bugetul nu prea e de partea ta?

Avem 5 recomandari de cadouri pentru pescari.

In general, atunci cand alegi un cadou pentru un pescar ar trebui sa cunosti mai multe detalii despre tipul de pescuit pe care il practica, locurile in care pescuieste si pestii pe care ii vizeaza.

Am selectat pentru tine, din multitudinea de produse, 5 idei de cadouri care nu vor da gres niciodata si nici macar nu trebuie sa cunosti prea multe detalii despre obiceiurile pescarului. Orice ai alege, i se va potrivi perfect.

1) Carte Crapii de Curtea Veche la doar 59,01 lei (Pret promo)

crapii de curtea veche 

Povestea Senzor, trupa retrasa in 2008,  neinvinsa in Romania. Inceputurile afacerilor cu scule moderne pentru pescuit la crap si boilies. Perfecta ca idee de cadou pentru orice pasionat de pescuit! Livrare rapida prin curierat.

2) Racheta mare de nadire SPOMB la 50,19 lei (SUPER PRET)

racheta spomb

Alegeti cadoul perfect pentru pasionatii de pescuit cu racheta de nadire Spomb, datorita pretului special de doar 50,19 lei. Această racheta redefinește standardele, având o formă aerodinamică ce permite atingerea unor distanțe remarcabile de până la 180 de metri, depășind cu mult performanțele rachetelor tradiționale. Cu un compartiment generos, Spomb poate transporta o cantitate semnificativă de nada, incluzând boilies, semințe și pelete.

3) Hanorac UV la doar 125,10 lei (pret promo)

 

Desi nu este sezonul pentru protectie UV, hanoracele Senzor Club UPF50+ nu trebuie sa lipseasca din echipamentul unui pescar de crap. Este nu doar o piesa vestimentara stylish, ci si o alegere inteligenta pentru cei care isi doresc sa se protejeze de razele nocive ale soarelui in timpul activitatilor in aer liber. Cu acest cadou, oferiti confort si grija pentru cei dragi intr-un mod modern si funcțional. 

4) Lanterna de cap reincarcabila LED LENSER H7R Core, 1000 LMN la 502,14 lei

lanterna de cap led lenser

Cu un astfel de cadou nu ai cum sa dai gres. Este indispensabila pescarilor care isi petrec si noptile pe malul baltii. Este una dintre cele mai calitative lanterne de cap de pe piata.

5) Cutter pentru taiat boilies 20-25mm la doar 63,75 lei (pret promo)

cutter boilies senzor 

Acest Cutter este o unealta produsa pentru taierea rapida si usoara a boiliesurilor, din punga sau umectate. Este compatibil cu kitul Senzor pentru saculeti PVA, asadar puteti obtine saculeti PVA cu boiliesuri taiate foarte rapid. Orice pescar ar aprecia acest accesoriu in trusa lui, de aceea se incadreaza perfect in categoria cadouri pentru pescari.

Pentru mai multe idei de cadou poti consulta sectiunea Cadouri pentru pescari de pe site-ul Senzor Planet.

bogdan toderas senzor

Crapmania.ro

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:29

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com