Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

5 idei de cadouri pentru pescari

joi, 25 noiembrie 2021

5 idei de cadouri pentru pescari

Vrei sa le faci o bucurie prietenilor pescari, dar nu ai timp la dispozitie pentru plimbari prin magazine si nici bugetul nu prea e de partea ta?

Avem 5 recomandari de cadouri pentru pescari.

In general, atunci cand alegi un cadou pentru un pescar ar trebui sa cunosti mai multe detalii despre tipul de pescuit pe care il practica, locurile in care pescuieste si pestii pe care ii vizeaza.

Am selectat pentru tine, din multitudinea de produse, 5 idei de cadouri care nu vor da gres niciodata si nici macar nu trebuie sa cunosti prea multe detalii despre obiceiurile pescarului. Orice ai alege, i se va potrivi perfect.

1) Set cutii accesorii Senzor 7+1 la doar 89 lei (Pret promo)

set 7+1 cutii accesorii senzor 

Noul membru al familiei Senzor Planet este acest set de cutii pentru accesorii 7 + 1, special conceput pentru organizarea cat mai eficienta a tuturor componentelor pentru monturi. Setul contine, in primul rand, o cutie compartimentabila de dimensiuni generoase, cu nu mai putin de 11 compartimente spatioase. De asemenea, aceste compartimente pot fi aranjate pentru nevoile individuale ale fiecarui pescar cu ajutorul separatoarelor detasabile. 

Penarul dedicat depozitarii monturilor dispune de o spuma solida si rezistenta, astfel incat sa nu intampinati probleme la fixarea rigurilor, ele ramanand permanent tensionate cu ajutorul pinilor de sustinere. De asemenea, pentru a veni in intampinarea pescarilor impatimiti ai fenomenului monturilor, setul mai contine 6 cutii adiacente in care pot fi pastrate cele mai numeroase si diverse accesorii pentru realizarea monturilor. Ele sunt prevazute cu 1, 2, 3, 4, 6 respectiv 8 compartimente, astfel incat sa limiteze problema spatiului necesar pentru acomodarea acestor accesorii. Nu in ultimul rand, forma concava si perfect ergonomica ii ofera cutiei un aspect elegant si modern, precum si utilitate in depozitare, iar dimensiunea de 36.5x28x6cm raspunde celor mai diverse dintre nevoi.

2) Lanterna de cap Led Lenser H&R 600 LMN cu acumulator la 336,00 lei

lanterna led lenser H&R 600 LMN

Este produsa de Zweibrueder GMBH (Germania) care inglobeaza tehnologii de ultima ora in materie de leduri

Lanterna de cap ce dispune de un acumulator de 3400mAh, care poate fi reincarcat prin port USB. Cu un led puternic de 600 lumeni, lanterna frontala Led Lenser H8R poate furniza un fascicul luminos ce poate atinge 150m.

3) Catapulta de nadire Senzor Air Bomb la doar 23,2 lei (pret promo)

Catapulta de nadire are o utilitate insemnata pentru multe dintre situatiile de pescuit. Ocupa foarte putin spatiu in trusa pescarului si poate face diferenta intre o partida de pescuit ratata si una reusita.

4) Korda Krusha la doar 93 lei

cadou pescari korda krusha

Se stie ca pescarii sunt foarte atenti atunci cand isi prepara amestecurile de nadire.

Krusha Korda este recomandata pentru sfarmarea/macinarea rapida a boiliesurilor, semintelor sau peletelor .

5) Tricou personalizat Senzor cu numele lui

cadou pescari tricou personalizat senzor

ATENTIE! Produsul este disponibil doar cu precomanda (cu plata integrala in avans) - tricourile se personalizeaza cu numele clientului. Termenul de livrare este de 14-21 zile lucratoare.

Pentru mai multe idei de cadou poti consulta sectiunea Cadouri pentru pescari de pe site-ul Senzor Planet.

pescar imbracat cu tricou personalizat senzor

Crapmania.ro

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.