Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Interviu despre Black Friday la TotalFishing.ro.

joi, 14 noiembrie 2019
TotalFishing se inscrie in cursa reducerilor de Black Friday. Retailerul autohton propune un concept dinamic pentru campania din acest an, atat pe platforma de achizitii on-line www.totalfishing.ro, cat si in magazinul fizic situat in Soseaua Progresului, nr. 134-138 din sectorul 5 al capitalei.
 
black friday totalfishing 
Astfel, cel mai mare magazin de articole pentru pescuit sportiv din Romania, aliniaza la startul acestei campanii o multime de produse al caror pret este redus in perioada 11-30 noiembrie 2019.
 
totalfishing magazin pescuit 
Pentru cei ce nu stiu, TotalFishing este importator direct pentru o serie de branduri consacrate in pescuitul de talie mondiala.
 
Directorul de achizitii, Marius Raus, ne raspunde intrebarilor pe aceasta tema:
 
totalfishing magazin pescuit 
Crapmania: Ce surprize ati pregatit pescarilor in aceasta luna?
Marius Raus: Ca in fiecare an, portofoliul de produse ramane la fel de mare si accesibil clientilor ce se vor bucura de discount-uri semnificative la o gama larga. Ne dorim sa ramanem alaturi de pescari, ca de fiecare data, luptand cu preturile si asigurand o disponibilitate mare de stocuri pentru produsele ce se vor regasi in campanie. Va asigur ca nu sunt putine!
 
reduceri totalfishing 
Crapmania: Care este cel mai mare discount pe care TotalFishing il opereaza in aceasta perioada?
Marius Raus: Dupa cum stiti, TotalFishing asigura un anumit sortiment de produse in regim de import. Discutam de articole care deservesc tuturor stilurilor de pescuit practicate la noi in tara. Punem la dispozitie marci precum: Leeda, Fladden, Anaconda, Solar, Drennan, MAP, Frenzy, Preston, Wichwood, Berkley, IronClaw, Middy, Codex, SonuBaits, si nu numai. Acest portofoliu de produse va avea aplicat un discount de 15% pe intreaga perioada a campaniei Black Friday.
 
In acest proiect, suntem sustinuti si de o parte din partenerii locali dintre care voi aminti: MimTeam, Mostiro si Watson. Marci cunoscute precum DAM, Owner, Quantum, Spro, Profi Blinker, Sportex, Jaxon, Maver se bucura de reduceri de pana la 20%.
 
totalfishing magazin pescuit 
Crapmania: Cat dureaza in acest an Black Friday la TotalFishing? 
Marius Raus: Am hotarat ca si in acest an sa fim alaturi de pescarii romani pana la finalul lunii noimebrie. Astfel, atat pe platforma on line www.totalfishing.ro, cat si in magazinul fizic, vom opera reducerile afisate conform perioadei comunicate si pe canalele de social media pe care le gestionam. Va asteptam in magazin sau telefonic pentru mai multe informatii.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.