Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cauti un loc de munca in pescuit? Mim Team isi mareste echipa de vanzari!

marți, 22 decembrie 2020

A mai trecut un an si ne pregatim pentru urmatorul si urmatorii ani!

Pentru ca am crescut si pentru ca stim ca trebuie sa venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii suplimentare, prezenta si raspuns cat mai prompt, dorim sa ne marim echipa de vanzari.

loc de munca pescuit

Daca pescuitul este hobby-ul tau preferat, de ce sa nu faci un job din aceasta pasiune?

Mai multe informatii: https://mimteam.ro/Cariere.html

Cautam pescari activi care au cunostinte tehnice despre echipamente si stiluri de pescuit, care doresc sa lucreze full-time in domeniul distributiei de articole de pescuit sportiv si outdoor, si care cunosc piata produselor si brandurilor din domeniul pescuitului sportiv.

De la sine inteles, ca asa este in vanzari, lucrul cu calculatorul (Windows, Office, Excel) si permisul de conducere categoria B sunt absolut obligatorii.

Experienta anterioara in vanzari reprezinta un avantaj, dar oferim si incepatorilor sansa de a lucra in echipa noastra.

Mai multe despre salariu, ce vei avea de facut concret si alte detalii despre echipa noastra poti afla dupa ce ne trimti o scrisoare de intentie, CV-ul si numarul tau de telefon pe adresa de email contact@mimteam.ro

Abia asteptam sa ne auzim!

Echipa MimTeam

logo mimteam

MimTeam este o companie cu peste 25 de ani vechime in importul si distributia nationala a articolelor de pescuit sportiv. Brandurile pe care le reprezentam in Romania sunt: Owner, DAM, Madcat, Effzett, MAD, Browning, Quantum, Black Cat, Zebco, Sakura, Garbolino, Sert, Asso, Toray.

Sursa: www.rapitorimania.ro

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.