Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

King-Fish.ro va propune o selectie de fire monofilament la preturi foarte avantajoase.

luni, 23 iulie 2018
Probabil ca firul, alaturi de carlig, a fost primul element de echipament de pescuit. Iata cateva modele foarte populare in randul pescarilor, dar cu un raport calitate pret exceptional.
 
gline element yellow fluo 
Gamakatsu G-line Element, fabricat in Japonica, este deja un fir foarte cunoscut pe piata de pescuit. Este disponibil in trei nuante de culoare, fiecare cu particularitatile ei.
 
gamakatsu g-line element fluo yellow 
gamakatsu gline element fluo yellow 
Fluo yellow - monofilament cu vizibilitate sporita, combinata cu rezistenta mare la ruperea la nod si la abraziune. Culoarea galben fluorescent este in acest moment cea mai cautata de catre pescari, datorita vizibilitatii.
 
gamakatsu gline element dark brown 
gamakatsu gline element dark brown 
Dark Brown - acest fir combina multe caracteristici unice cum ar fi rezistenta mare la abraziune, la tractiune si nod, astel incat pescarul sa pescuiasca cu maxima incredere. 
 
gamakatsu gline element ice blue 
gamakatsu gline element ice blue 
Ice Blue - fir monofilament de ultima generatie cu rezistenta excelenta la tractiune, abraziune si nod, precum si elongatie controlata, protectie UV. Ideal pentru lanseuri lungi. In plus varianta Blue Ice are avantajul unei vizibilitati crescute in mediul aerian si a unei vizibilitati aproape de zero in mediul acvatic.
 
gamakatsu fluoro carbon 
Gamakatsu Fluoro Carbon -  printre caracteristicile care il diferentiaza de alte fire fluorocarbon se numara faptul ca este invizibil in apa, rezistent la razele ultraviolete, abraziune si noduri, senzitiv si cu memorie 0.
 
nevis castmaster 
Si cei de la Nevis propun un fir monofilament shock leader conic care datorita diametrului care se subtiaza se poate lega usor la firul principal. Este rezistent UV, iar culoarea transparenta ii ofera o durata de viata prelungita. Foarte rezistent cu intindere foarte mica.
 
fir dome gabor 
De asemenea, pentru pescarii de feeder - Dome Gabor a lansat un fir cu o rezistenta marita la abraziune si nod, scufundator, precum si o culoare invizibila.
 
Lista completa de preturi este disponibila aici
 
 
King-Fish.ro va invita sa descoperiti o lista completa de produse dedicate tuturor stilurilor de pescuit, iar comenzile peste 200 de lei beneficiaza de transport gratuit.
 
Fire intinse!

Echipa King-Fish.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.