Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lajumate și Crapmania îți ofera 10 euro credit în cont dacă adaugi anunț pe lajumate.ro

luni, 5 septembrie 2022

Toamna vine cu vești bune pentru pasionații de pescuit. Lajumate împreună cu Crapmania oferă prietenilor care adaugă anunț în categoria Sport-Hobby-Timp liber până pe 30 septembrie, 10 euro credit în cont.

crapmania la jumate

Ești pasionat de pescuit și ai acasă o serie de articole pe care nu le mai folosești, cum ar fi: cârlige, ancore, echipamente, nade și momeli, diverse de pescuit, mulinete sau accesorii? Impărtășește pasiunea ta cu alții pe lajumate.ro.

Ți-au pregătit o surpriza cu 10 euro credit in cont. Sigur vei găsi pe cineva la fel de pasionat ca și tine.

Campania se desfăsoară în perioada 1 -30 septembrie. Toate anunțurile adăugate pe lajumate, în această perioadă, vor beneficia de 10 euro credit în cont.

Adaugă anunț, e simplu și rapid! Spor la vânzări!

Crapmania.ro 

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:26

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com