Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lanseta de crap Spro Governor. Brand cunoscut la pret mic cu blanc din carbon.

vineri, 5 mai 2017
Avand in spate ani de experienta in domeniul fabricarii lansetelor destinate pescuitului la crap, firma Spro a lansat o gama noua de lansete destinate pescuitului la crap numita Governor Carp, alcatuita din lansete de 3.60, respectiv 3.90 metri, din doua si trei bucati. Caracteristica de baza a acestei serii de lansete este pretul accesibil.
 
governor spro 
Din aceasta gama am ales sa va prezentam un nou model ce se adreseaza in mod special nadirii cu racheta, dar si pescuitului cu momitor. Ca si caracteristica principala, blancul lansetei cu o putere anuntata de 5 lbs nu este foarte rigid, acest lucru fiind special conceput si avand la baza principiul ca lanseta de spod poate fi cea mai folosita pe parcursul unei partide de pescuit.
 
spro governor 
Actiunea semi-parabolica permite incarcarea optima a blancului, in mod repetat (zeci, poate sute de lanseuri) fara a necesita un efort suplimentar din partea pescarului, astfel incat performantele in aruncare sa fie constante. In testele facute s-a dovedit ca greutatile la care lanseta a raspuns cel mai bine au fost 130-140 grame, fapt ce coraborat cu actiunea blanda si permisiva a blancului, recomanda acest model de lanseta si pentru pescuitul cu momitoare sau pungi PVA.
  
spro governor 
Caracteristici:
 
- blanc din carbon;
- finisaj negru mat;
- inele cu pastila SIC;
- mandrina rezistenta, cu constructie ergonomica;
- inel de plecare de 50mm;
- putere: 5 lb;
- tronsoane: 2 buc; 
- lungime: 3.90 m;
- lungime transport: 200 cm;
- husa din material textil;
- Pret: 219 lei .
 
logo spro romania 
Iata lista de preturi, exprimata in lei, la care poti achizitiona aceste modele de lansete in toate magazinele partenere Mostiro din Romania.
 
SPRO GOVERNOR 
 
Mostiro Fishing Solution asigura distributia magazinelor de profil din Romania pentru branduri precum Spro, Strategy, Cresta, Profi Blinker, Hydrospol, Dara Killer, Ilba, FilStar, Berkley, Spiderwire, Abu Garcia, Mitchel, JRC, Penn, s.a.m.d.
 
lansete crap 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.