Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lanseta Shimano TX2 cu manerul imbracat in pluta (full corked).

joi, 26 septembrie 2019
Tribal TX2, una dintre cele mai apreciate lansete de crap Shimano, este acum disponibila si intr-o versiune Intensity de 3,90 m 3,5 lb cu manerul imbracat in pluta (Full Cork). Singura diferenta fata de celelalte modelele Tribal TX2 este materialul folosit la maner. Blancul si toate celelalte componente sunt neschimbate.
 
shimano tx2 intensity full corked 
Folosirea plutei ca material pentru maner, la o lanseta de crap, este o tendinta preluata de pe piata engleza, in special din domeniul lansetelor facute pe comanda (custom). Daca lansetele de serie folosesc in mod obisnuit materiale cat mai simple si mai durabile, cum ar fi spuma EVA, in cazul lansetelor facute pe comanda clientii pot opta pentru alte materiale, iar unul dintre cele mai solicitate este pluta.
 
shimano tx2 intensity full corked 
pescuit la crap 
shimano tx2 intensity full corked 
shimano tx2 intensity full corked 
pescuit la crap 
Modelul TX2 Full Cork este disponibil in Romania in varianta Intensity de 3,90 m 3,5 lb si poate fi comandat prin intermediul magazinelor partenere Normark din toata tara.
 
shimano tx2 intensity full corked 
Pretul lansetei este de 569 lei.
 
Sursa: Shimano Romania
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.