Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lansete de feeder. De ce Browning Black Magic?

marți, 5 februarie 2019
Pentru impatimitii pescuitului la feeder, firma Browning vine in intampinare cu seria de lansete Black Magic. Fie ca pescuiesti pe lac dupa crap la method, aproape ori in malul de vis a vis, sau pe Dunare dupa mrene, gasesti in aceasta serie o lanseta care sa se potrivesca stilului tau.
 
browning black magic
browning black magic 
browning black magic 
Cele mai scurte de 3, respectiv 3.3 metri te vor ajuta sa lansezi precis in locuri mai inghesuite, unde pestii prefera adapostul agataturilor ori palcurile de stuf din apropierea malului, dand dovada de rezerva de putere in drill, de cate ori situatia o cere.
 
browning black magic
 
Modelele de 3,6 m lungime se pliaza pe mai toate situatiile de pescuit pe lac ori pe rau, cele de 3,9 metri reusind sa arunce cosulete de 120 grame si chiar mai mult, acolo unde situatia o cere.
 
browning black magic 
Impatimitii crapului pot pescui la distanta cu method fara grija decrosarii atunci cand se folosesc carlige mici, primavara sau toamna, lansetele fiind permisive in drill, amortizand si socurile crapilor trecuti de prima tinerete.
 
browning lansete feeder 
Black Magic este o serie de lansete cu pofta de prins peste, cu un raport calitate - pret excelent si poate fi achizitionata din toate magazinele partenere Mimteam Romania.
 
stefan stoica 
Stefan Stoica
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.