Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lansete ieftine pentru crap. FL Strategist.

marți, 27 februarie 2018
Dupa succesul lansetelor Strategist, producatorul FL reuseste sa surprinda din nou prin noile modele Strategist Force Plus si Strategist Spod. FL produce articole de pescuit pentru piata din Europa de mai bine de 10 ani, iar raportul calitate-pret a fost intotdeauna unul excelent.
 
lansete FL strategist 
Cele doua noi lansete se produc in 6 modele dupa cum urmeaza: 
 
O lanseta foarte subtire in blank, cu o actiune parabolica, ce se potriveste perfect stilului de pescuit plantat sau unul in care aruncarile la distanta mai mare de 120 metri nu reprezinta un obiectiv. Poate oferi drill-uri foarte placute datorita caracteristicilor sale.
 
Este ideala pentru cei care isi doresc sa aiba o lanseta care sa nu ocupe mult spatiu si se potriveste pentru pescuitul de tip plantat sau si lansat, dar care nu necesita distante mai mari de 120 metri.
 
Este o lanseta cu un blank foarte subtire si o actiune parabolica, ce se potriveste perfect pescuitului plantat si/sau lansat de pana in 150 metri. De asemenea, datorita acestor caracteristici ofera drill-uri foarte placute.
 
Ca si cea de 3,6 metri este ideala pentru cei care isi doresc sa aiba o lanseta care sa nu ocupe mult spatiu si se potriveste pentru pescuitul de tip plantat sau si lansat, dar care nu necesita distante mai mari de 140 metri, in aceasta situatie lungimea varfului fiind mai mare.
 
fl strategist spod 
O lanseta foarte puternica ce poate fi folosita atat pentru nadit, cat si pentru pescuit la mare distanta. Este un bat cu o actiune rapida, care dupa cum spuneam poate fi folosit si ca lanseta pentru pescuit la distante mari, mai ales pentru pescuitul cu momitoare sau cu saculeti solubili. Din punctul nostru de vedere este una dintre cele mai bune lansete pentru distanta de pe piata. Nu recomandam folosirea ei in pescuitul plantat, datorita actiunii sale extra fast si a rezervei mare de putere. Se pot atinge distante de pana la 200 metri cu aceast model si cu un plumb de 115 grame.
 
- Strategist Spod 3,90 metri cu actiune 6 Lbs din 2 segmente este o lanseta destinata naditului cu Spomb-ul sau catapulta la distante foarte mari. Din punctul nostru de vedere este unul din cele mai bune spod-uri de pe piata.
 
mandrina fuji fl strategist 
Noile modele Strategist au configuratia inelelor la fel: 50-16mm si toate au mandrina Fuji.
 
inele lanseta fl strategist 
Consideram ca actiunea exprimata in Lbs este un pic exagerata, insa lansetele arata si lucreaza foarte bine, iar pentru calitatea lor au un pret imbatabil.
 
Oferta completa insotita de preturi se poate consulta aici
 
 
claumar pescar
 
Echipa Claumarpescar.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.