Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lansete noi de la Select Baits.

joi, 8 februarie 2018
Select Baits lanseaza pe piata, noi modele de lansete. Firma isi dezvolta astfel portofoliul actual. Pe langa Vigor, Potenza si Rocket Gun, incepand cu anul 2018 Select Baits ofera pescarilor de crap patru modele de lansete pe numele Elite-D , Vulkan, BaBy10 si Elite-D Spod.
 
Daca in anul 2016, varful de gama se chema Vigor, incepand cu anul 2018, modelul Elite-D este varful de lance al lansetelor Select Baits. Producatorul anunta modelul Elite-D ca fiind o lanseta cu actiune ultra-rapida, extram de usoara si capabila sa satisfaca cerintele pescarilor dornici sa lanseze monturile spre linia orizontului. Constructiv, lanseta foloseste carbon 40T si 1K de origine japoneza.
 
Seria Elite-D a primit cateva elemente proprii precum mandrina Fuji, obtinuta din acelasi carbon cu cel al lansetei, ata de matisaj Gudebrod de culoare purpurie cu reflexii metalice, inele SiC cu ramana din otel, inel de varf anti-tangle. Specificatiile si numele lansetei sunt indicate prin fonturi artistice care intaresc ceea ce producatorul a dorit sa transmita cu acest model: putere si eleganta. In teste, consultantii Select Baits au atins distante de peste 200m, folosind doar plumb, fara montura. Lansetele Elite-D sunt disponibilie in versiuni cu lungimi de 3,60m si 3,90m si sunt echipate atat cu inele 50-16, cat si 40-16. Toate modelele au T/C 3-5oz.
 
select baits elite d 
lanseta select baits elite d 
Al doilea model propus de Select Baits pentru sezonul 2018 poarta denumirea de Vulkan. Se pozitioneaza in segmentul mediu de pret. Actiunea progresiva (medie) potrivita celor mai multi pescari, ofera satisfactie si siguranta in lupta cu pestele. Vulkan foloseste in structura carbon 24T si 30T furnizat de catre gigantul japonez Mitsubishi. Talonul este invelit in cauciuc polimorfic (full duplon) si are un diametru scazut in dreptul mandrinei. Lanseta este completata de catre inele SiC cu rama metalica si inel de varf cu profil anti-tangle.
 
Seria Vulkan este disponibila in versiuni de 3,60m si 3,90m si contine inele in configuratie 50-16 cat si 40-16. Toate modelele au T/C 3,50lbs.
 
lanseta select baits vulkan 
lanseta select baits vulkan 
Al treilea model oferit pescarilor in acest sezon, este o … surpriza. BaBy10 este o lanseta de 3 metri (10 picioare) special conceputa pentru pescuitul din barca sau in locuri inguste, unde folosirea lansetelor mai lungi nu ar fi posibila. Asa cum ii sta bine unei lansete dedicate pescuitului din barca, unde drilurile pe verticala sunt frecvente, BaBy10 are o rezerva de putere execelenta pe talon. Lanseta foloseste carbon 24T si 3K furnizat de catre japonezii de la Mitsubishi. Inele SiC cu rama metalica si mandrina de 18mm si greutatea de doar 320 gr completeaza caracteristicile lansetei. Dincolo de specificatii, lanseta este una extrem de aratoasa.
 
lanseta select baits baby10 
lanseta select baits baby10 
Ultimul model din acest sezon, vine sa il completeze pe primul. Elite-D Spod este o lanseta specializata pentru nadire. Foloseste aceleasi materiale si principii constructive precum lanseta de pescuit din seria Elite-D, diferenta majora venind dintr-un blank mai puternic si un test de curbura superior, de 5lbs.
 
Lansetele Select Baits pot fi comandate de pe site-ul firmei sau prin intermediul magazinului Big Fish, unde se pot si testa.
 
Lucian Manea 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.