Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lansetele Select Baits disponibile in standul BD Baits la Fishing & Hunting EXPO!

marți, 13 martie 2018
Pe durata Fishing & Hunting Expo din perioada 22-25 martie 2018, noile lansete Select Baits vor putea fi testate de catre pescari si achizitionate la preturi competitive.
 
Prin intermediul campionilor mondiali, Bogdan Dragan si Mihai Pripon, pescarii isi pot alege lanseta care ii avantajeaza cel mai mult in tipul de pescuit practicat. Cei interesati sunt asteptati in standul BD Baits unde pot discuta in detaliu cu campionii mondiali.
 
select baits rods 
Prin noile modele de lansete scoase pe piata in acest an, producatorul a dorit sa ofere pescarilor romani acces la toate tipurile de lansete destinate pescuitului la crap. Lansete de distanta, cu actiune ultra-rapida, lansete cu actiune semi-rapida, lansete progresive pentru pescuitul cu momitor, spod-uri, sau lansete pentru pescuitul plantat, toate cu un raport calitate / pret imbatabil, va asteapta pe perioada targului in standul BD Baits.
 
Lucian Manea
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.