Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Legendarul fir monofilament Shimano Technium

luni, 20 iulie 2020

Technium este cel mai cunoscut monofilament produs de Shimano. Fabricat in Japonia, este un fir cu o reputatie exceptionala pentru rezistenta la nod si la abraziune, incepand de la cele mai mici diametre.

shimano technium

Firul este realizat din trei straturi: stratul interior il face sa se scufunde rapid, stratul intermediar ii da suplete, iar stratul exterior asigura protectie UV.

fir shimano

Stratul triplu ofera un grad de elongatie redus, un real avantaj pentru detectarea rapida a semnalelor, chiar si atunci cand pescuiti plantat la distante apreciabile. Alte proprietati care propulseaza acest fir de crap de la Shimano in topul monofilamentelor se refera la rezistenta crescuta la nod si abraziune, scufundarea rapida si asezarea perfecta pe substrat. Fiind un fir suplu, se preteaza aruncarilor la distante extreme.

pescuit la crap

Preturile variaza in functie de diametru si de metraj. Firele monofilament Shimano Technium sunt disponibile in toate magazinele partenere Normark Romania.

shimano romania

Sursa: Shimano Romania

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.