Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Luna cadourilor. 3 motive sa cumperi in decembrie de la King-Fish.ro

luni, 4 decembrie 2017
De ce ar trebui sa cumperi produse de pescuit de pe site-ul online https://king-fish.ro?
 
luna cadourilor la king fish 
1. Decembrie, luna cadourilor.
 
Pentru ca la https://King-Fish.ro in perioada 1-22 decembrie 2017 ai preturi promotionale la aproape toate produsele de pe site, iar reducerile sunt cuprinse intre 10 si 50 de procente.
 
2. Produsele sunt cateva click-uri distanta. Cel mai bun raport calitate-pret.
 
Pentru ca e foarte simplu sa faci o comanda. Selectezi produsele pe care ti le doresti, la preturi promotionale, le adaugi in cos cu ajutorul butonului "Adauga in cos". Pentru a finaliza comanda este necesar sa aveti un cont. In caz de lipsa acestuia trebuie sa va creati unul la rubrica "Contul meu", dupa care trebuie sa va autentificati.
Dupa ce ati finalizat acest pas, produsele dumneavoastra se gasesc in cosul de cumparaturi, iar in cazul in care ati terminat cumparaturile apasati butonul Comanda! Introduceti datele mentionate si apasati butonul continuare ulterior completand datele solicitate pana la confirmarea comenzii. O data ce ati confirmat urmeaza sa fiti contactat de catre unul dintre operatorii King-Fish pentru finalizarea comenzii.
 
3. Transportul este gratutit pentru comenzile peste 200 de lei.
 
Pentru ca orice comanda ce depaseste 200 de lei beneficiaza de transport gratuit prin Fan Courier oriunde in Romania. 
 
Comenzile sosite din 22 decembrie 2017 se vor livra incepand cu 3 ianuarie 2018, magazinul King-Fish.ro fiind inchis in perioada Sarbatorilor de iarna.
 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.