Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Magazinul Claumar are program non-stop incepand cu 30 aprilie 2017.

vineri, 28 aprilie 2017
Ca de obicei, magazinul de pescuit Claumar Pescar situat in B-dul Ghencea, nr. 30 din sectorul 6, Bucuresti (aflat in apropierea stadionului Ghencea), intra in program non-stop o data cu inceperea sezonului de pescuit.
 
pescuit la crap 
Magazinul este aprovizionat cu articole de pescuit de la producatori de renume precum Shimano, Daiwa, Hakuyo, FL, Cormoran, Subdue, Evos, Benzar, Senzor Planet, Jaxon, Colmic, Maver, Sensas, Okuma, Berkley, Carp Expert, Carp Zoom, Claumar, Enterprise Tackle, Gamakatsu, Owner si multi altii, la cele mai bune preturi din Bucuresti. 
 
nada vie bucuresti 
Tot aici puteti gasi o varietate de momeli vii cum ar fi: viermusi, rame rosii, rame negre, tipari, coropisnite, lipitori, carasei vii, libelule, patratica sau mamaliga proaspata. 
 
Consultantii Claumar va stau la dispozitie pentru informatii si consiliere specializata si la numerele de telefon: 0727 853 947 sau 0725 894 115.
 
claudiu claumar popa 
Claudiu Popa
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.