Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Mancare gatita de pescari la FishFest! Taverna Pantelimonescu va asteapta cu peste proaspat direct de pe malul marii!

vineri, 16 martie 2018
Gabi Pantelimonescu 
Gabriel Pantelimonescu, un pescar cunoscut in lumea crapista din Romania, alaturi de sotia sa, Cristina, si-au deschis o noua afacere pe malul marii, langa balta Corbu, un loc foarte frecventat de impatimitii pescuitului la crap.
 
taverna pantelimonescu 
O terasa Corbu - Taverna Pantelimonescu este un local foarte bine cotat in judetul Constanta datorita produselor culinare de exceptie pe care le prepara. Anual, mii de turisti si pescari viziteaza acest loc situat chiar pe plaja salbatica din zona Corbu.
 
taverna pantelimonescu 
In perioada F&H EXPO, la Bucuresti, din 22 pana in 25 martie 2018, Taverna Pantelimonescu gateste la FishFest.
Mancarea sanatoasa, marea si aerul curat sunt principalele motive pentru care O Terasa Corbu – Taverna Pantelimonescu va invita sa ii calcati pragul.
 
mancare pescuit 
Pestele proaspat primit dis de dimineata de la pescarii de pe malul marii, fie ca este gătit la plita sau prăjit si ingredientele de o înaltă calitate, va vor incanta simturile.
 
mancare pescuit 
Preparatele slowly cook, la ceaun pe foc de lemne, sunt menite sa va intoarca in timp, mai exact in copilarie, unde totul era atat de delicios si sanatos totodata.
 
fish fest 
 
FishFest isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti autohtone, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele.
 
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.