Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Momitoare pentru method feeder.

joi, 16 mai 2019
Nu mai este o noutate ca tot mai multi pescari de crap si nu numai se confrunta cu timpul extrem de limtat alocat partidelor de pescuit.  O mare parte din baltile din Romania duc lipsa de pesti mari, iar media crapilor care constituie populatia de baza a acestor lacuri este cuprinsa intre 1 si 3 kg. Multi dintre pescari s-au reorientat astfel catre stilul de pescuit la feeder, unde de baza sunt monturile de finete, precum si scule mult mai delicate, menite sa asigure un drill cat mai placut.
  
Va prezentam o forma revolutionara de momitoare cu o capacitate mare de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita printr-o nadire concentrata.
 
momitoare feederbait 
Nu mutati, nu miscati momitorul odata ajuns pe substrat. Carligul si momeala trebuie ascunsa in amestecul de pe method feeder. Daca miscati ansamblul este posibil ca momeala sa ramana langa gramada de nada sau pelete si sa nu mai fie la fel de eficienta. Aceste modele de momitoare au un fund plat si se vor aseza intotdeauna corect pe substrat. 
  
method feeder
 
Magazinul online King-Fish.ro va propune momitoarele de la Feeder Bait, care sunt disponibile intr-o gama variata de greutati si modele.
 
Avantaje ale method feeder-ului.
 
Forma compacta, aerodinamica, permite aruncari foarte precise si repetabile, care stau la baza principiilor pescuitului la feeder.
Forma uniforma a momitorului este asigurata de carcasa flexibila fabricata din polypropilena rezistenta la socuri.
 
method feeder 
La incarcarea method feeder-ului se pot folosi nade dedicate acestui stil de pescuit sau se pot folosi pelete umezite sau preparate avand dimensiunea cuprinsa intre 1 si 4mm.
 
pescuit la feeder 
Fir intins!
 
King-Fish.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.