Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nade si momeli de crap in magazinele Cora

duminică, 6 martie 2016
Primavara aduce vesti bune pentru pescarii de crap. Din luna martie, in reteaua de magazine Cora gasesti nade si momeli Senzor la cele mai mici preturi.
 
 
 
Produsele sunt disponibile in magazinele Cora din Bucuresti - Alexandriei, Lujerului, Sun Plaza si Pantelimon, Bacau, Cluj Napoca, Constanta - Bratianu si Drobeta Turnu Severin. 
 
Iata lista nadelor si momelilor Senzor, precum si preturile cu care le poti cumpara de la Cora.
 
 
 
Compania Senzor a fost infiintata in anul 2003 de catre Vladut Mateianu si Andrei Vladeanu (dublu vicecampioni mondiali la pescuit la crap). In primii ani principalul domeniu de activitate a fost comertul cu articole de pescuit, iar din 2007, in urma unor rezultate exceptionale la campionatele nationale si mondiale de pescuit, Senzor a inregistrat brandul Senzor Planet, fiind primul producator roman de nade si momeli destinate pescuitului la crap. Reteaua de distributie Senzor este alcatuita din peste 250 de magazine partenere, la nivel national.
 
 
 
De asemenea, produsele Senzor Planet se gasesc din 2015 si in toate hipermarketurile Auchan din Bucuresti si din tara. 
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.