Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nade si momeli Senzor la Carrefour, din mai 2016.

marți, 3 mai 2016
 
Incepand cu luna mai a acestui an, poti cumpara nade si momeli pentru pescuitul crapului, marca Senzor Planet direct de pe rafturile hypermarketurilor Carrefour din toata tara.
 
Iata ce produse gasesti incepand cu luna mai:
 
 
 
AMIXUna din cele mai de succes game de nada din Romania, Amix-ul este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara. Este destinat nadirilor locale pe arc naditor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maxim de atractivitate recomandam folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama Senzor, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte. Ca liant poate fi folosit si SPD (sirop porumb dulce), astfel pasta rezultata devenind solubila.
MOD DE UTILIZARE:
Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga apa din balta, treptat, pana se creaza o pasta. In loc de apa se pot folosi si lichide atractante precum aditiv, amorsa sau Betamix, care ii vor conferi un plus de atractivitate. ATENTIE! Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din Amix absorbind partea lichida treptat.
ASPECT Pasta rezultata va avea diverse culori si arome, in functie de tipul Amixului.
 
 
Aromele Senzor sunt foarte concentrate si le recomandam in urmatoarele dozaje: 0,5-1,5 ml/ou la prepararea boiliesurilor sau 6-8 ml/kg de nada uscata sau amestecuri de seminte.
 
  
Betamixul este de fapt betaina lichida in diverse nuante de culori si arome. Este un supliment nutritiv, dar si un bun atractant. Poate fi folosit in prepararea nadei uscate, a semintelor de orice tip sau chiar si in borcanele de porumb, pe post de dip.
 
 
Melasa este un aditiv special pentru nada uscata. Este un atractant natural 100% continand un procent important de betaina naturala.
 
 
 
Aditivii sunt obtinuti din sirop de porumb dulce (SPD) in diverse combinatii de arome si culori. Au rol de liant, fiind recomandati in prepararea bulgarilor de nadit. Au o densitate mare si pot fi diluati 30% cu apa.
 
 
 
DIP-ul NEON este un lichid cu o densitate diferita decat cea a apei cu rolul de a facilita observarea momelii de catre ciprinide. Boiliesurile tinute in DIP NEON creaza in jurul lor norisori aromati usor de reperat de catre crapi, care treptat se vor ridica catre suprafata apei, formand o coloana fluo aromatizata care poate aduce pe substrat pestii care circula in straturile superioare ale apei. Produsul este recomandat in partidele scurte, fara nadire intensa, unde prezentarea momelii are rol esential.
 
 
 
CSL-ul sau alcoolul de porumb este un reziduu obtinut in urma prelucrarii porumbului, unul dintre cele mai bine pazite secrete ale pescarilor britanici. Ii impregneaza nadei aroma de porumb fermentat, atat de iubita de catre crapi. Este un important lichid nutritiv, cu rol de atractant, continand aminoacizi, vitamine si zaharuri.
Dozaj: 40-60 ml/kg seminte preparate sau nada uscata, respectiv 4-8 ml/ou in cazul prepararii boiliesurilor (80-60 ml la 2 kg mix in cazul prepararii solubilelor).
 
 
 
SPD sau siropul de porumb este un produs obtinut in urma prelucrarii porumbului, cu calitati de atractant si un extraordinar liant. Este produsul care a stat la baza aparitiei solubilelor, fiind mult timp unul dintre cele mai bine pazite secrete din lumea competitionala. Avand o densitate ridicata poate fi diluat 30% cu apa.
 
 
 
Pasta solubila pentru carlig are ca si compozitie acelasi material folosit pentru producerea solubilelor. Este conceputa pentru invelirea momelii de la carlig, careia ii sporeste considerabil atractivitatea. 
 
 
 
Peletele TTX au la baza TTX, proteine vegetale si animale, amestecuri de premixuri vegetale. Se adreseaza pescuitului de viteza, dizolvandu-se complet intr-un timp foarte scurt. Se recomanda folosirea lor in saculet solubil sau in mixul destinat naditorului. Diametru de 3mm.
 
Produsele Senzor Planet sunt disponibile in peste 250 de magazine de pescuit partenere, precum si in reteaua de magazine Auchan si Cora Romania. 
 
Fir intins!
 
 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.