Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nevis Karma - o mulineta excelenta de crap cu un pret accesibil pentru toate buzunarele.

miercuri, 16 mai 2018
Cu un numar mare de produse cu un raport calitate pret excelent, producatorul Nevis reuseste sa isi faca loc si pe piata romaneasca, una extrem de concurentiala. 
 
nevis karma 
 
Noua mulineta Karma este un model foarte robust cu o carcasa realizata din carbon, excelenta pentru pescuitul dupa crapi mari. Datorita tamburului extra mare si alungit, Karma poate fi considerata o mulineta pentru pescuitul la distante mari sau de tip plantat.  Este insotita de un sistem numit Warm Shaft care asigura asezarea perfecta a firului pe tambur si este prevazuta cu o siguranta incorporata care nu permite pick-up-ului sa revina accidental la lansarile cu mare elan. Angrenajul a fost conceput in asa fel incat si capturile capitale sa poata fi mulinate cu usurinta.
 
nevis karma 
Nevis Karma este disponibila in doua variante de 7000, respectiv 8000. Diferenta dintre cele doua versiuni consta in marimea tamburului.
Modelul 7000 are o capacitate de 350 metri pentru un fir de 0,30mm, pe cand varianta de 8000 poate sustine 350 metri de fir de 0.35mm.
 
nevis karma 
Caracteristici:
- Carcasa: Carbon
- Rulmenti: 5+1
- Tambur extra mare alungit
- Baitrunner
- Aduna spirarele in X
- Sistem de ridicare tambur Warm Shaft
- Maner metalic CNC
- Sistem ghidare fir
- Recuperare: 4,6:1.
 
Mulineta este disponibila online pe pagina magazinului King-Fish.ro cu preturi accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, beneficiaza de transport gratuit prin servicii de curierat rapid.
 
king fish magazin pescuit 
Verifica pretul celor 2 versiuni ale mulinetei Nevis Karma accesand link-ul urmator ->> 
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.