Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

O mulineta de buget: Nevis Mojo LC 8000. Calitate la pret accesibil.

joi, 19 octombrie 2017
Nevis chiar a facut-o. Crapistii se pot bucura de o mulineta deosebita care ii satisface in toate situatiile la pescuit. Acum cativa ani, mulinetele premium se gaseau la un pret mult mai mare, deci hai sa vedem ce se ascunde in spatele acestui nou model.
 
nevis mojo lc 8000 
Mojo LC 8000 de la Nevis are un aspect deosebit, tambur lung ce ajuta in lanseurile la mare distanta. Pe langa eleganta si frumusete, constructia tamburului ofera cateva avantaje tehnice si practice.
 
Rezistenta mulinetei este garantata de mai multe solutii tehnice cum ar fi suruburile din otel antioxidabil, ax principal intarit, tot din otel inoxidabil. De pe tamburul lung si conic zboara foarte usor firul. Secretul asezarii perfecte a firului este asigurata de axul melc Wormshaft.
 
mulineta nevis mojo 8000 lc 
Pentru rularea impecabila mulineta este echipata cu 5+1 rulmenti, cu protectie antipraf, ceea ce ii ofera echilibrarea perfecta.
 
In timpul drillurilor cu pesti mari se recomanda actionarea franei rapide cu lamele mari de pe fata, care garantat este fara adeziune si este rezistenta la apa. Frana actioneaza la doar jumatate de tura si tot la fel se poate slabi forta de franare, astfel avand confortul unei mulinete cu baitrunner.
 
nevis mojo lc 8000 
Un clips pentru fir, rotunjit, se afla pe tamburul de aluminiu. Acesta ne va ajuta pentru a stabili distanta la care dorim sa facem fiecare aruncare. Capacitatea tamburului este foarte mare. Pot intra 500 de metri de monofilament de 0,30 mm, fara probleme. 
 
tambur nevis mojo lc 8000 
Aspectul exterior reflecta calitatea componentelor folosite in interior. Carcasa este realizata din grafit-hybrid. Manivela este din aluminiu, iar raportul de recuperare a firului este de: 4,7:1.
 
Mulineta Nevis Mojo 8000 LC este disponibila online pe https://king-fish.ro, iar pentru a vedea mai multe detalii despre ea, precum si pretul apasati pe linkul urmator:  
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.