Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

O mulineta puternica de crap cu buget redus.

marți, 30 octombrie 2018
DAM este unul dintre cele mai vechi si mai renumite branduri de mulinete de pe piata si de departe cel care ofera cea mai buna performanta pentru gama lor de pret. 
 
mulineta de crap dam quick z base
 
Mulineta DAM Quick Z-Base combina ultimele tehnologii de fabricatie cu un design ultra modern. Corpul ei de culoare rosu cu negru si grip-ul din lemn fac din aceasta masinarie moderna specializata in aruncari la mare distanta  o placere nu doar la pescuit, ci si la privit.
 
frana rapida dam 
Frana rapida permite un control total asupra drill-ului, iar rata de transfer de 4.1:1 inscrie Quick Z-Base in categoria mulinetelor de super-forta. De altfel, din recenziile pescarilor acest model pare sa fie cel cu cea mai rapida frana de pe piata, evident in gama ei de pret.
 
dam z base 
Este mulineta ideala cu o capacitate a tamburului de 400 metri de fir cu grosime de 0.35 mm si cantareste doar 635 grame. fiind mult mai usoara in comparatie cu multe alte modele existente pe piata.
 
mulineta dam quick z base 
Datorita sistemului de curatare si a oscilatiei lente, firul se asterne perfect pe tambur favorizand aruncarile extrem de lungi.
 
mulineta pescuit dam 
Caracteristicile exceptionale ale Quick Z-Base se completeaza cu 5 rulmenti din otel pe mecanism si unul pe anti-reverse, corp ABS, suruburi din otel, tambur din aluminiu si tambur de rezerva (ambii cu clips pentru fir), mecanism pe melc - roata melcata - wormshaft.
 
mulineta crap dam 
Axul central este fabricat din otel de grosime de 6.5 mm, frana micro multi-disc, rotorul din carbon ranforsat, iar sistemul de franare sigilat.
 
mimteam romania 
Mulineta DAM Quick Z-Base este disponibila in toate magazinele partenere Mimteam din Romania la pretul de 399,76 lei. 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.