Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

O nada speciala pentru novac si fitofag

luni, 28 august 2017

Nadirea in pescuitul novacului trebuie sa fie cat mai grupata si nu foarte masiva. Inainte sa aruncati monturile aruncati 3-4 bulgari ca sa formati putin locul si sa atrageti atentia pestelui. Nada trebuie sa fie una de atractie, bazata foarte mult pe spartura de porumb si lapte praf.

nada pentru novac

Amix NOVAC FITOFAG este o nada destinata pescuitului crapilor chinezesti. El lucreaza bine in masa apei, facand norisori de atractie, usor de reperat de catre crapii fitofagi. Se foloseste semiumed, in cosuletul de nadire. Dizolvarea completa dureaza aproximativ 15 minute, dupa care trebuie introdusa iar nada. Contine lapte praf, fainuri cerealiere, vitamine si minerale. Ca si mod de preparare la 1 kg de nada se adauga 250 ml apa sau aditivul special pentru novac din gamaSenzor Planet.

pescuit la novac

Dupa succesul groundbaitului dedicat pescuitului dupa crapi chinezesti, Senzor a lansat zilele trecute si un aditiv bazat pe lapte praf, cu rol important in atragerea novacilor, sangerilor si amurilor. Acesta poate fi folosit atat la pescuitul intre ape, cat si pe substrat cu monturi clasice. Creeaza norisori de atractie, usor de sesizat de catre fitofagi. Contine: lapte praf, indulcitori, siropuri cerealiere, vitamine si minerale.

Pescuitul la novac presupune multa munca, deoarece lansetele trebuie schimbate undeva la 30-40 minute. In completarea momitorului se mai poate atasa un saculet solubil umplut tot cu amestec de nadire. Acesta va oferi un plus de atractivitate momelii de la carlig, unde porumbul flotant sau pufuletii fac legea.

Produsele sunt disponibile online pe www.snz.ro si in magazinele de pescuit partenere autorizate din Romania.

Echipa Senzor

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.