Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Oferta 2+1 GRATIS la produsele 4CARP.

marți, 20 martie 2018
4Carp se alinieaza promotiilor cu ocazia Fishing & Hunting EXPO, in perioada 22-25 martie si ofera cele mai mari reduceri de inceput de sezon la produsele fabricate in anul 2018.
 
La fiecare doua produse 4Carp cumparate, al treilea este gratuit. Aceeasi promotie este disponibila si pentru pescarii care nu pot ajunge la F&H EXPO, online pe site-ul http://www.4carp.ro.
 
oferta 2+1 gratis la 4carp 
Comenzile on line primite in perioada 22-25 martie si care beneficiaza de aceasta oferta, vor fi procesate incepand cu data de 26 martie. Pentru ca in mediul online nu putem implementa oferta 2+1 GRATIS, toate produsele vor avea un discount de 33,33% fata de pretul obisnuit, astfel incat la cumpararea a trei produse sa se achite pretul pentru doua.
 
storm boilies 
NOTA! Produsele trebuie sa fie din aceeasi categorie, insa puteti alege si game si marimi diferite (Exemplu: Puteti comanda un kg de bile Extasy solubile de 24mm, unul de Magnum tari de 20mm si primiti gratuit un al treilea kg de bile la alegere. (Exemplu: Frankfurter solubile de 20mm).
 
4carp 
In cadrul F&H EXPO la 4CARP va asteapta si alte surprize:
- Plumbii Carp Lead’s;
- Carligele Fudo;
- Prezentare navomodele Navis Carpo;
- Noua gama Storm - Mocirlite, produs nou de la 4CARP
 
Ne gasiti in standul E25, situat pe inelul Pavilionului Central de la Romexpo.
 
George Alexandru 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.