Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pe mine m-a cucerit! Fabuloasa DAM Quick Z-Base.

miercuri, 21 august 2019
Atunci cand vorbim de mulinete de crap la un pret imbatabil, producatorul german DAM, aduce in lumina reflectoarelor modelul Quick Z-Base.
 
mulineta crap 
Este vorba de o mulineta de mari dimensiuni, destinata pescarilor inraiti de crap si nu numai, putand fi folosita cu mare succes si in alte stiluri de pescuit, cred eu...
 
dam quick z base 
Designul Quick Z-Base m-a impresionat placut. Are un corp vopsit negru mat, tambur principal cu insertii de rosu si este prevazut cu o ''fusta'' de protectie ce previne intrarea firului sub tambur. Si cel de rezerva este tot din metal, negru, iar manivela e imbracata in lemn.
 
mulineta crap 
Mulineta Quick Z-Base cantareste din fabrica undeva in jurul a 600 grame, iar, incarcata cu fir 680-700 grame.
 
mulineta crap 
Dispune de 6 rulmenti capsulati, saibe pentru tamburi, ax central din inox, AVS (sistem anti-vibratie a tamburului), anti-revers instant, tamburi long cast si o frana extrem de rapida. Practic cu jumatate de tura tamburul se strange-slabeste complet.
 
mulineta crap 
La capitolul fiabilitate, Quick Z-Base-ul sta foarte bine. Am fost surprins de modul lin si silentios in care lucreaza. Frana lucreaza precis, pick-up-ul nu cade in aruncare si ramane blocat pe pozitia declansata, totul este la superlativ.
 
mulineta crap 
Am pana in prezent 5 partide cu aceste mulinete si sunt pur si simplu indragostit de modul in care lucreaza in lupta cu pestele si credeti-ma, am prins ceva crapi...
 
mulineta ieftina crap 
Am tot incercat sa le gasesc un defect, dar pur si simplu si-au facut treaba precum un neamt.
 
mulineta crap 
DAM, ai tot respectul meu pentru aceasta mulineta care se vinde cu doar 399 lei.
 
claudiu costache
 
Claudiu Costache
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.