Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pentru prima data in interiorul unei fabrici de boiliesuri din Marea Britanie.

vineri, 25 martie 2016
Calitatea nadelor britanicilor de la Sticky Baits este deja cunoscuta pescarilor din tara noastra de cativa ani. Produse ce apartin gamei Pop-Up, a lichidelor nutritive Krill sau Bloodworm, reprezinta optiuni ferme ale multor pescari din Romania. Ceea ce cunosc insa mai putini dintre noi, este faptul ca ultimii 3 ani au adus acestei companii o notorietate fulminanta, Sticky Baits devenind cel mai vizibil furnizor de nada din Marea Britanie. Cu o fabrica ce se intinde pe o suprafata de peste 5000 mp si o productie de 1,8 tone de boiliesuri pe un schimb de 8 ore (se lucreaza in 3 schimburi), acestia aprovizioneaza un numar de peste 500 de magazine de pescuit din Marea Britanie si aproape 100 de distribuitori ce apartin tarilor din Europa. Dorind sa patrundem in tainele acestui brand, am incercat sa identificam factorii determinanti care au stat la baza fenomenului Sticky Baits.
 
 
Rampa descarcare ingrediente sosite de pe intreg globul.
 
Imagine dintr-una din halele de productie.
 
 
 
Rularea boiliesurilor este automatizata, la cele mai inalte standarde tehnologice. 
 
Ca urmare, cum puteam intelege lucrurile mai bine, decat la fata locului. Am reusit sa il prindem pe proprietarul companiei, Tom Anderson, intr-o zi de duminica, cu fabrica in zi de pauza. L-am rugat pe acesta sa ne explice cum s-a ajuns aici. Raspunsul a venit prompt: intotdeauna Sticky Baits a folosit cele mai bune ingrediente care se pot aproviziona de pe intinsul globului, indiferent de cate probleme poate ridica distanta. Principalele zone de unde acesta le importa sunt America de Sud, Norvegia, Noua Zeelanda, Malaezia, etc. Totodata, privind continutul retetelor niciodata nu se fac compromisuri. Cu alte cuvinte, ingredientele nu se folosesc decat in forma originala livrata de producator, fara a se interveni in structura compozitiei acestora. Restul, este daruirea celor ce lucreaza in fabrica, aplecare vadita catre nevoile pescarilor de crap si nu in ultimul rand multa, multa modestie, cu toate ca cifra anuala de afaceri depaseste cateva milioane bune de lire sterline.
 
 
Camera dezumidificare.
 
 
Boiliesuri pregatite pentru ambalare. 
 
Acceptul lui Tom Anderson de a vinde pe piata din Romania exact aceleasi ingrediente utilizate de catre Sticky Baits in formarea mixurilor, creeaza posibilitatea pescarilor care doresc sa-si ruleze boiliesuri de cea mai inalta calitate, de a face cunostiinta poate pentru prima data cu produse de notorietate precum faina de peste NORSE LT 94 (produsa de Norsildmel - Norvegia, singura firma ce detine oficial dreptul asupra retetei LT94, obtinut in anii 90), Yellow Fine Semolina, Nutri-Cell Yeast (cel mai valoros extract de drojdie prezent pe piata mondiala), Full Fat Soia Roasted (practic cea mai calitativa faina de soia utilizata pe piata nadelor de crap la momentul actual), Extract natural de Fenugreek (cunoscut de catre noi sub numele de Schinduf) si bineinteles multe altele.
 
 
Unul din sectoarele depozitului de ingrediente.
 
 
Un alt sector din cadrul depozitului de ingrediente.
 
Gama fainurilor este completata de catre cea a lichidelor nutritive pur naturale incepand cu arhi-cunoscutul L0 30 , Pure Krill Liquid si terminand cu Aqua Amino Hydroslate (obtinut prin hidroliza enzimatica in timpul procesului tehnologic de fabricatie a fainurilor de peste).
 
 
Sectorul destinat aromelor Sticky Baits. 
 
Desigur, este prezenta o sectiune care cuprinde cele mai folosite arome tip High Atraction, de cea mai inalta calitate, cum ar fi: Belachan, Squid & Octopus, Frankfurter, Monster Crab, Cranberry, Buchu Berry (aroma de coacaz negru African), Peach sau Strawberry. Ele va vor ajuta acum sa va creeati propriile mixuri, urmand retete din cele mai variate, care cu siguranta va vor asigura succesul in competitii sau in partidele “de placere”, beneficiind astfel de boiliesuri home-made de cea mai inalta calitate.
Toate acestea si multe altele le puteti cumpara din magazinul firmei Doctor Fishing, importator exclusiv si reprezentant oficial al companiei Sticky Baits in Romania.
 
Reinventeaza mixurile tale folosind ingredientele originale STICKY BAITS. Producatori de nada consacrati din Romania precum VALI BONTO, BOGDAN DRAGAN sau MIRCEA GHERAN, au facut-o deja.
 
Fir intins!
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.