Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pescuit la feeder. Noutatile anului 2020 de la Mim Team: Browning, Garbolino, DAM, Owner.

joi, 30 ianuarie 2020
Inceputul de an este intotdeauna foarte aglomerat pentru importatorii articolelor de pescuit si nu numai. Inovatii, inventii , produse noi prezinta toti marii producatori pentru sezonul ce se apropie cu pasi repezi. Cum feederul este din ce in ce mai popular, asa cum o stim cu totii, vom incerca in aceste randuri ce urmeaza, sa trecem in vizor noutatile in materie de feeder, produse ce fac casa buna cu bugetul, dar si cu privirea celorlalti pescari de pe malul apei. Fie ca esti incepator ori avansat, pescar de balta sau de rau, vei gasi in cele ce urmeaza ceva pe gustul tau. Pescuitul pe rau are din ce in ce mai multi adepti, iar pentru cei ce nu doresc a investi foarte mult, firma Browning le-a iesit in intampinare cu gama de lansete Black Magic CFX.
 
 
Lansetele vin in lungimile clasice 3.60, 3.90, respectiv 4.20 metri si putere de aruncare 120, 150 si 220g, caracteristici ce asigura un pescuit lejer in toate situatiile posibile.
 
browning cfx feeder 
Sunt lansete versatile, ce pot fi folosite in pescuitul tuturor speciilor de pesti folosind cosuletul, nu decat pe rau, ci si pe lac, in cautarea crapilor la distante mari cu ajutorul method-ului, iar preturile pornesc de la 280 lei. Pentru pescarii inraiti de Dunare si cei ce cauta crapii la cele mai mari distante, lansetele Browning Black Viper III sunt solutia ideala.
 
browning viper 3 
Le-am denumit cele mai versatile lansete, intr-un articol anterior, datorita permisivitatii cu care acestea, sunt in stare sa controleze pestii mari si mici deopotriva, atunci cand folosim fire foarte subtiri. Doua tipodimensiuni noi sunt disponibile, 4.20m - 160g si respectiv 4.50m - 250g, modele ce permit pescuitul intr-un curent puternic dupa pesti mofturosi cu fire subtiri sau la distante mai mari decat cele ale vecinului de stand.
 
Garbolino, in acest sezon prezinta feederistilor un nou model destinat pescuitului cu method feeder: Garbolino Zombie Carp.
 
garbolino zombie carp 
Lanseta vine in doua variante, 3.60m si 150g, respectiv 3.90m si 180g. Blank-ul este unul puternic, cu o actiune placuta, potrivit drill-urilor cu mustaciosi vigurosi. Lanseta se preteaza de asemenea si pescuitului pe rau cu cosuri grele.
 
Firma DAM este prezenta cu o oferta potrivita pescuitului la distanta sau pe rau cu cosuri grele prin gama de lansete Sensomax II XX.
 
dam sensomax 
 
Lansetele se adreseaza pescarilor ce urmaresc pesti de talie mare in curenti puternici. Puterea de aruncare este cuprinsa intre 150 si 200g pe ambele variante de lungime, 3.90 si 4.20m.
 
Pentru ca o lanseta potrivita stilului tau de pescuit are nevoie si de o mulineta pe masura, oferta importatorului este una bogata. Browning imperecheaza gama de lansete Black Magic CFX cu gama de mulinete Black Magic 400.
 
 
Black Viper III Compact, mulineta, ce vine in doua variante de dimensiune: 845 si 855FD, echilibreaza perfect "bestiile" - lansetele din aceeasi gama, cu putere de aruncare pana in 160 si 250g, creand astfel ansamblul perfect pentru pescuitul pe Dunare si la distante de peste 100 metri cu method.
 
browning black viper compact 
Pentru a echilibra lansetele Zombie Carp Feeder, Garbolino construieste Trinity Feeder, o mulineta ce vine in doua dimensiuni: 456 si 556. Frana este pe fata, corpul este compact, iar angrenajul este unul puternic. Este insotita de doi tamburi, unul adanc si unul shallow, ambii prevazuti cu clips metalic.
 
trinity feeder 
DAM scoate la inaintare, din vestita gama Quick, seriile 3 si 4. Special gandita pentru method, mulineta DAM Quick 4 4000 Method iese in fata cu un design modern completat de caracteristici ce au adus renumele vestitei marci de mulinete: putere, fiabilitate, greutate redusa.
 
dam quick 4 
DAM Quick 3, este o serie de mulinete extrem de reusita, ce se potriveste oricarui stil de pescuit. Pentru feeder marimile 2000, 3000 si 4000 sunt mai mult decat perfecte.
 
dam quick 3 
 
Mulineta dispune de 9+1 rulmenti sigilati din otel, sistem de franare capsulat si tambur dublu anodizat cu nervuri, suficient de puternic pentru a rezista celor mai inversunati pesti. Cu un sistem de tractiune puternic si sigur, ruleaza extrem de lin, iar corpul si rotorul din grafit fac din aceasta mulineta una extrem de usoara.
 
Daca ti-ai gasit ansamblu lanseta-mulineta perfect pentru tine atunci, pasul urmator este sa iti alegi un fir, monofilament sau textil, in functie de preferintele tale sau de situatia pe care o pescuiesti.
Pentru cei ce pescuiesc la feeder cu fire textile, Browning si Garbolino au doua recomandari: Black Magic Gold Braid si Super G Feeder Braid ambele in 3 dimensiuni: 0.08, 0.10 si 0.12.
 
black gold braid browning 
Firul celor de la Browning este un fir textil impletit in 4, de culoare maro, fir ce vine la un super pret - 56.95 lei rola de 150m, fir perfect pentru pescuitul pe rau. Impletit in 8, Super G Feeder Braid este un fir suplu, delicat, de culoare verde inchis, perfect pentru cei ce pescuiesc platici mofturoase pe lac ori scobari pretentiosi pe rau.
 
fire feeder 
Monofilamentul este alegerea numarul 1 in randul pescarilor de feeder, iar pentru acestia Garbolino a creat firul Garbolino Match Feeder Sinking, cu dimensiuni de la 0.14 la 0.25mm, fir perfect nu doar pentru feederisti, ci si pentru cei care practica pescuitul la lanseta cu pluta.
 
fire pescuit dam 
Cu fire foarte reusite de-a lungul timpului, DAM reaminteste pescarilor ca este o firma ce evolueaza impreuna cu ei si le prezinta firele potrivite de care acestia au nevoie, in diverse situatii. Damyl Tectan Superior, Damyl New Spezi Line, Tectan Superior Feeder si Tectan Superior Method sunt fire noi, proaspete, de cea mai buna calitate, fiecare create pentru nevoile noastre, pasionatii de pescuit la feeder si nu numai.
 
owner broad fluorine 
Legendarul producator OWNER extinde in 2020 gama de fire monofilament: Broad Fluorine Treated Owner este un monofilament tratat cu fluor, ceea ce confera o transparenta aparte culorii verde pal. Avantajele culorii, rezistenta si rezultatele , fac ca Broad Fluorine, pentru cei care l-au folosit deja, sa fie un “must-have” in trusa de pescuit la stationar si nu numai.
 
carlige owner 
De asemenea, Owner pentru 2020, prin Mim Team, extinde gama de carlige legate, atat cu barbeta, cat si fara, rig-uri de feeder si crap. iar legaturile sunt realizate cu materie prima de calitate, japoneza rezultand o montura sigura si fiabila.
 
Pentru ca orice brand de articole de pescuit care se respecta asculta rugamintile si doleantele pescarilor, Browning, Garbolino si DAM creeaza si accesorii, nade, scaune, haine si cate si mai cate alte lucruri, ce nu incap toate nici macar enumerate intr-un articol.
 
Va invit atunci pe site-ul www.mimteam.ro sectiunea Noutati, pentru a vedea toate cele ''trebuincioase'' unui pescar pasionat, pana in curand, cand vor fi prezente pe rafturile magazinelor preferate pentru a le putea vedea ''live''.
 
Pana data viitoare, va urez vreme buna si fir intins!
 
stefan stoica pescar hoinar
Stefan Stoica Pescar Hoinar 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.