Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Plata online cu Card Avantaj la Claumar Pescar

vineri, 7 aprilie 2017
Acum pe site-ul www.claumarpescar.ro puteti plati si cu Card Avantaj de la Credit Europe simplu si rapid. In continuare raman valabile si metodele de plata in rate cu carduri BCR, BRD, Alpha si BT.
 
card avantaj claumar 
Cum procedezi?
 
rate claumar 
 
1) Adaugi produsele dorite in cos, selectezi metoda de plata "Credit Europe (Card Avantaj)"(in cazul in care doresti o tranzactie in rate), iar dedesubt se vor deschide optiunile de rate disponibile, in cazul de fata 2,4  sau 6 rate, apoi click pentru finalizare comanda.
 
2) Vei fi redirectat catre pagina de procesare a platii Credit Europe, unde poti introduce numarul cardului si codul CCV de pe spatele cardului.
 
3) Apesi butonul "Submit.
 
Pe site-ul  https://claumarpescar.ro toate datele, informatiile si tranzactiile furnizate sunt securizate folosind protocolul HTTPS, cu certificat SSL de la COMODO - liderul global in solutii de securitate informatica.
 
Sursa: Claumar
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 7 aprilie 2017 16:52

    Andrei Godea : Linkul catre site-ul celor de la claumarpescar este incorect. Daca veti scoate "www" din link, acesta va redirectiona catre adresa corecta (Este o greseala de configuratie pe site-ul lor, de asta nu accepta versiunea cu www). Deci versiunea corecta a linkului trebuie sa fie: https://claumarpescar.ro

  • sâmbătă, 8 aprilie 2017 00:55

    Adrian Nita : Nu merge plata in rate pe site