Ne aliniem la GDPR!

Vă aducem la cunoștință că www.crapmania.ro utilizează fișiere de tip cookie și alte tehnici similare pentru a asigura funcționarea site-ului și protejarea datelor dvs., pentru a vă oferi o experiență cat mai placută și personalizată, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul într-un mod anonim.

Le oferim partenerilor noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză a traficului informații cu privire la modul in care folosiți site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor pe care ei le pot seta.

Înainte de a continua navigarea pe www.crapmania.ro, vă rugăm să citiți și să întelegeți conținutul Politicii de utilizare cookie și al Politicii de confidențialitate.

Prin continuarea navigării și utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la Politica de utilizare cookie și la Politica de confidențialitate.

Ultima modificare: 29.05.2018
NADA FEEDER

PONT pentru pescari! Reteta de seminte preparate

18 ianuarie 2017 | 17:40
  |   19323   afişări   

Amestecul de seminte este una dintre cele mai folosite metode de nadire la crap sau amur. Primul semnal de hrana pe care il percepe crapul, este schimbarea Ph-ului in jurul momelii, de aceea trebuie sa adaugam cateva ingrediente care au acest rol.
 
Atunci cand imi prepar amestecurile, la o cantitate de 5 kg de seminte, adaug 1 litru de CSL (alcool de porumb), 500ml nectar de porumb, 1 litru de apa si 100 de grame de betaina (HCL98).
 
Seminte folosite:
 
- 3,5 kg porumb;
- 1 kg grau;
- 0,5 kg canepa incoltita;
 
racheta nadire amestec seminte 
Ce rol are fiecare ingredient?
 
Alcoolul de porumb grabeste fermentarea si ajuta la o mai buna dispersie a nadei in apa;
Laptele de porumb indulceste si conserva in acelasi timp semintele;
Betaina (HCL98%) ajuta la schimbarea imediata a pH-ului in apa.
 
 
ATENTIE! Prepararea semintelor este indicat sa se faca cu 24 de ore inaintea partidei de pescuit, amestecand compozitia periodic.
 
claudiu popa
 
Claudiu Popa


La 3 persoane le place asta.


Comentarii


Momentan nu există comentarii.