Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Povestea Korda GOO.

marți, 1 octombrie 2019
In anul 2008, la campionatul mondial de pescuit la crap din Africa de Sud, am observat ce importanta mare acorda echipa gazda dipurilor. Privit din afara standurilor, era vorba de solutii vascoase si fluorescente, de diferite arome si culori, pe care campionii mondiali le puneau pe saculetii PVA. La carlige aveau pop up-uri.
 
pescuit la crap 
Cativa ani mai tarziu, Loutjie Louwies, component al echipei sud-africane de atunci si parintele acestor dipuri, a realizat pentru Korda o gama completa numita GOO, gama care de atunci este intr-o continua dezvoltare.
 
pescuit la crap 
In ceea ce ma priveste, pot spune cu mana pe inima ca aceste dipuri sunt cele mai eficace pe care le-am folosit, si mi-au trecut prin mana si trusa multe variante de la producatori din tara si strainatate. Mai mult decat atat, am lansat si eu la Senzor Planet prin 2008 un produs similar.
 
pescuit la crap 
Imi amintesc ca la finalul mondialului din Africa de Sus am stat de vorba cu un pescar al tarii gazda si chiar l-am intrebat de ce au nevoie intr-un concurs de atat de multe variante de dip. Mi-a explicat ceva cu PH-ul apei care se schimba in 24 de ore in functie de temperatura. Cica in anumite momente ale zilei un anumit dip are putere de atractie mai mare. Spun cica, deoarece atunci nu am crezut povestea.
 
pescuit la crap 
PH, nePH, de cand folosesc Korda GOO am avut multe momente in care am fost ferm convins ca trasatura sau trasaturile i se datoreaza. Un exemplu ar fi o partida pe Dunare in care combinatia Crab cu Scopex mi-a adus doi amuri superbi pe salteaua de receptie, 16 si 20 kilograme.
 
amur dunare 
Stiu ca este un produs scump (fata de alte variante de pe piata), dar totusi un flacon ma tine cateva sezoane, deoarece pe saculetii PVA sau momeala pun cateva picaturi. Eu va recomand sa incercati acest produs, desigur celor care nu l-ati folosit. Sunt absolut convins ca pescarii care au pescuit cu GOO sunt de acord cu ce am scris aici.
 
pescuit la crap 
In ceea ce priveste aromele, totul este la inspiratia pescarilor, asta pentru ca povestea cu PH-ul ramane pentru mine in continuare un mister. Magazinul on line de pescuit fishingmall.ro va pune la dispozitie o gama mare de astfel de dipuri.
 
 
Andrei Vladeanu 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.