Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Proteina face diferenta in concursurile de pescuit?

marți, 17 octombrie 2017
Este stiut ca proteina de buna calitate face diferenta. Asta s-a intamplat si la Corbu.
 
faina peste 
Boiliesurile Claumar RB Baits, cu care am castigat Turneul 6 Carp Clubs in doua randuri (2015 si 2017), unul dintre cele mai prestigioase concursuri din carp-fishing-ul romanesc, folosesc doua tipuri de faina de peste: predigerata si LT94. Faina de peste predigerata este o faina cu un grad mare de solubilitate in apa si ajuta la o mai buna digerare a boiliesurilor de catre crapi. LT94, este o faina obtinuta prin presare la rece, de unde si denumirea de LT (Low Temperature).
 
radu badica 
Consider ca strategia aleasa si nada au facut diferenta la acest concurs si pentru ca ambele au functionat cum trebuie am reusit sa ne pozitionam primii pe fiecare sector.
 
carmangeria ozana pescuit 
carmangeria ozana pescuit 
Dar proteina nu conteaza decat in apa, ci si pe malul ei! In acest an clubul Viitorul Claumar a avut asigurata mancarea de la Carmangeria Ozana din Bucuresti, astefel ca intreg lotul a avut parte de cea mai buna proteina si a putut castigat premiul mult ravnit la pas!
 
carmangeria ozana la pescuit 
Multumim pe aceasta cale Carmangeriei Ozana pentru deliciile culinare oferite pe malul lacului. Fiecare pescar stie cat de importanta este o masa calda pe balta, mai ales la un concurs in care vremea nu a fost foarte prietenoasa, iar nivelul de efort a fost crescut.
 
Claudiu Popa 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.