Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Quick 5 SLS FD. O noua mulineta de la DAM este acum disponibila in Romania.

miercuri, 20 februarie 2019
mulineta dam quick 5 sls 
Mimteam anunta aparitia pe piata din Romania a mulinetei DAM Quick 5 SLS FD, disponibila in 3 modele: 7000 pentru pescarii de crap, 6000 si 5000 pentru stalking, respectiv feeder.
 
mulineta crap dam 
Cele trei coduri numerice ale fiecarui model se refera de fapt la capacitatea tamburului, astfel ca pe modelul 7000 incap 400 metri de fir de 0,35mm, in timp ce pe un tambur de marimea 5000 intra aproximativ 200 de metri de fir cu aceeasi grosime.
Primul tip de tambur este conceput in special pentru lanseurile la distanta.
 
mulineta DAM
 
Mulinetele Quick 5 SLS FD sunt perfect echilibrate si reprezinta un refresh total asupra conceptului de design si functionalitate ale mulinetelor clasice DAM. 
 
mulineta crap dam 
 
Dispun de 5 rulmenti si sunt echipata cu o frana de carbon, tambur striat, dublu anodizat, cu marcaj pentru capacitatea maxima, corp si rotor din grafit, rola antirasucire fir.
  
mulineta crap dam 
Quick 5 SLS FD sunt mulinete puternice, fiabile, versatile, de anduranta, ideale pentru lanseurile la distanta si potrivite atat partidelor scurte, cat si celor de lunga durata. Ele se situeaza in plaja mulinetelor cu multiple aplicatii, ce se pliaza pe mai multe stiluri de pescuit.  
  
 
Pretul este accesibil si difera in functie de capacitatea tamburului. Iata in link-ul de mai jos specificatii complete ale produsului si afla cat costa in magazinele din Romania.
 
  
 
Toate produsele DAM se gasesc in reteaua de parteneri autorizati Mimteam Romania
 
mad romania 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.