Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Quo Vadis? Vladut Mateianu e luni, de la 19, in studioul Carpfishing Radio Show

sâmbătă, 8 februarie 2014
 
Intr-o perioada in care Carpfishing-ul romanesc nu face exceptie de la situatia generala a societatii, poate doar prin performanta, intr-o perioada in care prezentul este instabil si viitorul incert, ne asezam la o discutie in care sa privim in urma la ultimii 10 ani de rezultate exceptionale, sa incercam o anamneza a situatiei maladive si o predictie pe termen scurt.
 
Luni, la Carpfishing Radio Show vine Vladut Mateianu, un sportiv cu un palmares impresionant atat intern cat si international, un manager si un om de marketing cu rezultate dovedite, si probabil cel mai experimentat organizator de concursuri din Romania.
 
Dupa o perioada in care a preferat sa nu apara in zona publica mediatizata, Vladut s-a hotarat sa iasa la rampa si o face cu un bagaj impresionant de informatii si cunostinte.
Probabil lucrul de cel mai mare interes, Vladut vine cu opiniile personale bazate pe experienta si pe o buna cunoastere a fenomenului. Preconizam o emisiune deschisa catre orice subiect din actualitate, o emisiune de dialog si cu siguranta o emisiune cu mult bun simt.
 
Va asteptam, asadar, luni 10 februarie 2014 de la orele 19.00 si pana la epuizarea subiectelorla o intalnire compendium a carpfishing-ului romanesc, la radioul.ro
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii