Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Racheta de nadire Spider - o inovatie majora pe piata de pescuit.

vineri, 13 aprilie 2018
Spider este cea mai avansata si eficienta racheta de nadire disponibila in acest moment in pescuitul la crap, oferind avantaje unice in comparatie cu alte modele similare.
 
racheta nadire spider 
Racheta Spider este fabricata in Italia de catre Advance Fishing, un brand care produce doar produse inovatoare si elegante care corespund nevoilor pescarilor.
 
racheta nadire spider 
Fiind echipata cu 24 de magneti, ce o fac sa se deschida in 4 parti egale la fiecare contact cu apa, elibereaza incarcatura foarte rapid si grupat. Tot datorita acestor magneti, racheta se inchide ermetic si nu permite pierderea lichidelor din nadele dipuite. 
 
racheta spider 
Desfacuta pe jumatate, se poate incarca cu usurinta cu o mana. Pentru umplerea ei la capacitate maxima se poate deschide o singura parte. Un alt atuu al acestei rachete de nadire este acela ca pluteste, ne mai fiind nevoie de atasarea niciunui flotor suplimentar.
 
claumar pescar racheta spider 
Datorita formei sale poate fi lansata la distante foarte mari, putandu-se atinge distante de peste 160 metri cu usurinta.
Forma sa extrem de aerodinamica ii ofera stabilitate in |"zbor" si chiar lansata complet goala depaseste 100 metri in mainile unui aruncator bun. Aceasta caracteristica face racheta SPIDER versatila si potrivita pentru fiecare pescar, la orice distanta, cu o precizie extrema. In plus, spre deosebire de toate celalalte rachete de nadire de pe piata, inchiderea sa permite, de asemenea, o lansare confortabila prin punerea pe teren, fara inconvenientul deschiderii nedorite, datorita actiunii celor 24 de magneti.
 
 
Spider cantareste doar 65 de grame, iar datorita calitatii superioare pe care o are, firma Advance Fishing ofera garantie 2 ani pentru ea. 
 
claumar unic importator spider 
Racheta de nadire Spider poate achizitiona online de pe https://claumarpescar.ro sau din magazinul Famous Fishing Brands, situat in B-dul Ghencea nr 30, in Bucuresti, societatea Claumar Pescar SRL fiind unic importator si distribuitor al acestui produs in Romania.
 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.