Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Black Winter la Senzor Planet. Super reduceri la nada si articole de pescuit

marți, 2 noiembrie 2021

Cauti nada sau articole de pescuit ieftine? Iarna cumperi echipament de pescuit la cele mai mici preturi!

Ce reduceri la produse de pescuit va propune Senzor Planet pentru Black Winter 2021-2022?

Ca si in anii precedenti, Black Friday da startul campaniei de reduceri Black Winter, care se intinde pe durata intregii ierni.

Peste 90% dintre produsele cu stoc de pe site sunt la reducere, iar livrarile se vor face in 24-48 de ore de la primirea comenzilor. Senzor expediaza coletele cu Sameday si DPD.

vladut mateianu pescar

Ne dorim ca in fiecare an in perioada de iarna sa oferim pescarilor posibilitatea de a achizitiona produsele noastre la un pret aproape de cel de achizitie sau uneori chiar sub acesta. Nadele isi mentin calitatea si in anul urmator, iar noi reusim astfel sa lichidam stocurile si sa producem marfa proaspata pentru noul sezon. De asemenea si o mare parte dintre magazinele noastre partenere participa la aceasta promotie.

Vladut Mateianu, managerul companiei Senzor Planet

Reducere la pop-up-uri fumigena

Unele dintre produsele aflate in top 3 vanzari, conform Senzor, pop-up-urile fumigena de 8mm, in diverse arome, care, in mod obisnuit au pretul 16 de lei, pot fi achizitionate acum la doar 11.2 lei.

Oferte la amestec de nadire Senzor

Si groundbaitul pentru crap are o oferta foarte atragatoare. O punga de nada AMIX la un kg costa 7 lei, pe cand cea de 3 kilograme se vinde acum cu doar 18.9 lei (ceea ce inseamna 6,3 lei pentru un kilogram de amestec de nadire).

nada senzor

Discount la aditivi pentru nada si sirop de porumb dulce®

Iar pentru ca o nada buna se leaga mai bine cu un aditiv pe baza de sirop de porumb dulce®, Senzor ofera reducere 30% din pret la toata gama de aditivi si siropuri. Astfel un aditiv pentru nada costa acum 6,3 lei, pe cand un bidon de 3 litri de sirop de porumb dulce are super pret: 30,8 lei.

aditivi senzor planet

De asemenea, exista oferte promotionale si pentru alte accesorii si echipamente pentru pescuit. De exemplu, o racheta de nadire pentru crap costa 7 lei, o rezerva plasa solubila PVA de 5m - 15 lei, un set de 10 naditoare tip absorber - 36 lei, iar lanternele de cap si bateriile Varta si PKCell au preturi extrem de atractive.

plasa solubila pva pentru saculeti

Oferta completa de articole de pescuit este disponibila pe www.snz.ro, dar si la partenerii online autorizati din tara, care participa la aceasta promotie: Marele Pescar, Total Fishing, Claumar Pescar, Fishing Mall, Big Fish si multi altii.

Alege doar produsele de care ai nevoie din ofertele Black Winter și comanda-le la pret redus!

oferte si reduceri scule si echipament pescuit

Echipa Senzor

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.