Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Reduceri pentru pescari. Senzor da startul celei mai mari campanii de lichidare de stoc

luni, 31 octombrie 2016
senzor planet 2017
 
''Procesul de rebranding vine ca o etapa necesara, o continuare fireasca a integrarii noilor produse si corespunde viziunii companiei Senzor, aceea de a se pozitiona atat la nivel national, cat si european. Noua imagine a produselor Senzor Planet din 2017 va fi schimbata atat din prisma design-ului oferit ambalajelor, cat si a calitatii produselor. Noua gama Senzor va fi disponibila din 2017 in peste 250 de magazine de pescuit specializate, online si in retelele de hypermarketuri Cora, Auchan si Carrefour.'', anunta Vladut Mateianu, managerul Senzor.
  
Incep reducerile la nada pentru pescuitul crapului.
 
promotii senzor 2016 
"Pentru sfarsitul de sezon 2016, ne-am gandit la o lichidare masiva a stocului pe care il avem, marfa proaspata, cu preturi fara concurenta, astfel ca in noul an sa putem livra doar produse fabricate in 2017", continua Vladut.
 
 
Startul la reduceri incepe in data de 1 noiembrie, marti. Atat pe site-ul http://www.snz.ro, cat si la magazinele partenere TotalFishing.ro, Claumarpescar.ro, Fisela si Expert-Fishing.ro, scad preturile la produsele Senzor cu pana la 50%.
 
porumb flotant senzor 
Gama de porumb artificial Enterprise Tackle in arome Senzor Planet este disponibila in toate aromele de pe site, iar pretul redus al unui borcan este de 11,4 lei fata de 15 lei cat este in timpul sezonului. Si groundbaitul AMIX vine cu o reducere consistenta, pretul promotional fiind de 4,5 lei pentru un kilogram, fata de 7,5 lei in mod normal. 
 
reduceri senzor 
Reduceri mari sunt si la mixurile pentru boilies la 3kg, precum si sirop de porumb, melasa sau alcool de porumb CSL, unde discounturile sunt de 40%. 
 
Pe site-ul oficial Senzor Planet orice comanda de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit prin curierat rapid in maximum 48 de ore.
Va invitam sa descoperiti toate promotiile online pe http://www.snz.ro
Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. 
 
vladut mateianu 
Vladut Mateianu 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.