Rob Hughes stabileste un nou record folosind boiliesuri romanesti !

miercuri, 15 mai 2013
 
In ultimele zece zile, boiliesul CPK XXL a fost pe placul crapilor mari. Fie ca vorbim de lacuri din Romania, Ungaria sau Germania, boiliesurile CPK nu au dat gres.
 
Flavius Olteanu- Fly, unul dintre cei mai vechi membrii ai echipei CPK a prins 5 crapi de peste 15 kg, cel mai mare peste al partiei fiind un crap comun de 21,2 kg. La Tancabesti, Catalin Stanciu a avut partida vietii. A capturat mai multi crapi reusind sa stabiliasca totodata si un nou record personal: crap comun 21 kg.
 
 
 
Rob Hughes si Jason Colenso, pescari ce nu mai au nevoie de nici o prezentare au reusit o partida senzationala ce s-a terminat cu numai cateva zile in urma. Pe o balastiera din Germania ei au capturat folosind boiliesuri CPK XXL mai multi crapi sariti de 20 de kg. Vedeta partidei a fost crapul comun de 32 kg prins de Rob, el devenind astfel primul pescar englez care captureaza crapi de peste 70 lb. in doua tari diferite. Jason si Rob au prins in total 21 de crapi printre care merita amintiti: 25 kg comun, 21,5 kg comun, 23,12 kg, 24 kg crap oglinda, 23 kg crap oglinda.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 CPK CARP & MORE Pesti, nu povesti!!!
4 persoane apreciază asta.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.