Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Scaune pentru pescuitul crapului.

luni, 20 ianuarie 2020
In mai putin de 3 luni de zile, multi pescari de crap vor lua cu asalt malurile lacurilor preferate. Fie ca vor fi partide scurte sau lungi, cu echipament compact sau nu, un lucru ramane nelipsit. Unul sau mai multe scaune de pescuit.
 
scaune de crap 
Scaunul il poti alege dupa mai multe criterii. Structura merita o atentie sporita. Scaunele sunt construite si gandite sa functioneze pana la o anumita greutate. Atat structura, cat si materialele din care sunt realizate sezutul si spatarul influenteaza sarcina maxima admisa in exploatare.
 
scaune de crap 
Nemtii de la Anaconda pun mare accent pe aceste detalii. Confort in utilizare, ergonomie, compact sau materiale de calitate. Toate sunt prezente.
 
Anaconda RCS-1 este un scaun de dimensiuni medii, extrem de rezistent si dotat cu materiale de calitate. Spre exemplu, suprafata de contact (sezut si spatar) este confectionata din material Alcantara. Marginile sunt captusite cu un Nylon 600D. Fix acele portiuni pe care le poti murdari frecvent.
 
scaun rcs 1 anaconda 
Rezista pana la 175 de kg greutate corporala. Cele patru picioare sunt reglabile si se pot ajusta pe inaltime independent, in functie de natura terenului. Are in dotare si cotiere a caror suprafata este realizata din material plastic. Permite reglarea spatarului datorita sistemului de cremaliere existent sub cotiere.
Tetiera este realizata integral din neopren. Cadrul este confectionat din otel cu elemente de ranforsare din aluminiu.
 
Este un produs din colectia Freelancer de la Anaconda.
Tot din aceeasi serie mai fac parte si alte doua modele: VCR si BDM-XL.
 
scaun vcr anaconda 
Versiunea VCR (Visitor Carp Recliner) este mai compacta si gandita exact dupa cum spune si denumirea. O solutie la indemana, care nu ocupa mult spatiu, pentru un prieten sau coechipier. Este gandit sa reziste la o incarcatura de 145 kg. Nu este de neglijat. Sistemul de reglare al picioarelor independente este prevazut cu talpici late. Acest lucru face posibila o fixare ferma, indiferent de consistenta solului (namol spre exemplu).
 
Anaconda BDM-XL este prescurtarea pentru Big Daddy Carp Emotion. Mai lat in primul rand si conceput pentru orice tip de teren.Acesta este mesajul pe care germanii il transmit prin acest produs. Este unul din scaunele emblematice de la Anaconda. Si acesta este “imbracat” in Alcantara, de asemenea. Textura unica a acestui model este una care respinge umezeala. Cel putin, asa se lauda nemtii.
 
scaun bdm xl anaconda 
Cantareste 9 kg, cotierele sunt realizate din metal si mult mai generoase in raport cu alte modele. BDM XL este prevazut si cu sigurante pe zonele cheie astfel incat, odata montat sa nu fie prezent riscul ca structura sa nu ramana fixa. Cadrul este gandit pe o platforma de otel si aluminiu. Tetiera este prezenta si la acest model.
 
Indiferent de alegere, Anaconda este un partener de drum lung.
 
Totalfishing.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.